Merhabalar adetime 9 gün var ama benim aşırı halsizlik ve uyku halim var gebelik belirtisi ol
Bir de aşırı beyaz kremsi akıntım varMerhabalar adetime 9 gün var ama benim aşırı halsizlik ve uyku halim var gebelik belirtisi olabilir mi
Hamilemisinz benimde oyleMerhabalar adetime 9 gün var ama benim aşırı halsizlik ve uyku halim var gebelik belirtisi olabilir mi
3 gün var bekliyorumHamilemisinz benimde oyle
Gebelik süpheniz var mi acaba3 gün var bekliyorum
Ben yumurtlamadan sonra 12. Gün silik gördüm teste bende de beyaz akıntı vardı canım inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim3 gün var bekliyorum
inşallah bende cok istiyorumBen yumurtlamadan sonra 12. Gün silik gördüm teste bende de beyaz akıntı vardı canım inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim
geçikme olursa test yapıcamGebelik süpheniz var mi acaba
Ben 1 hafta kala test yapmıştım çok silik çıkmıştı bi dene bence nAsıl sabrediyosun ben çatladımgeçikme olursa test yapıcam
Ben 1 hafta kala test yapmıştım çok silik çıkmıştı bi dene bence nAsıl sabrediyosun ben çatladım
şuan göğüs ağrım var ama adetten önce de ağrıyor benim bekliyorum hala bakalım ne olucakBaşka belirtiniz oldu mu acaba ? Göğüsler , kasık agrısı gibi
Durumunuz ne oldu acabageçikme olursa test yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?