Gebeliğe Hazırlık Adete 10 gün var kan testi versem belli olur mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mehtap399

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2021
43
10
18
25
Merhaba 2 düşük yaşadım bu ay korunmayı bıraktık 4-5 mayıs yumurtlama günümde ilişki yaşadık kan testi versem belli olur mu adetime 10 gün var yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim

Merhaba 2 düşük yaşadım bu ay korunmayı bıraktık 4-5 mayıs yumurtlama günümde ilişki yaşadık kan testi versem belli olur mu adetime 10 gün var yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim
Kan testi kesin sonuç kuzum inşallah herşey. Gönlünce olur

10 gün önceden belli olmaz. erken gebelik testleri bile adetten 5-6 gün önce doğru sonucu verir diye yazıyor ama yine de yeterince doğru sonuc vermiyor. beklenen adet günü veya 1 gün öncesinde en doğru sonucu alırsınız diye düsünüyorum.
benim de beklenen adet günüm 23ü. o günü bekliyorum test yapmak icin.

Tavsiyem beklenen adet tarihin üstünden bi hafta geçsin öyle yaptır ben adetten bir gün sonra baktım yani bugün 18.80 çıktı çok düşük yükselecek mi diye sitres yapıyorum şimdiden en iyisi bir hafta beklemek

Embriyo anca dollenir rahme yerleşir ve kana değerler yansır..bana göre aklınıza takmayın ecikmeden üç gün sonra kan verin ve takibini yapın.. psikoloji çok önemli yoksa stres altına girersin şimdiden Allah gönlünüze göre versin güzel haberlerini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…