Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testi yap bitane eğer bişe cikmassa adetini bekle cnm adetin gecikirse bı test daha yap inşallah çıkarKızlaaaar iyi akşamlar
24 Ocak ovülasyonda pik günümdü , değerlendirdik. Bugün göğüslerim şişti ve elleyince acıyor . Bu şekilde gebelik öğrenen oldu mu daha adetime çok var 10 gün kadar![]()
Benim adetim geçti test yaptım çıktı meselaKızlaaaar iyi akşamlar
24 Ocak ovülasyonda pik günümdü , değerlendirdik. Bugün göğüslerim şişti ve elleyince acıyor . Bu şekilde gebelik öğrenen oldu mu daha adetime çok var 10 gün kadar![]()
Çok teşekkürler inşallah canımErken gebelik testi yap bitane eğer bişe cikmassa adetini bekle cnm adetin gecikirse bı test daha yap inşallah çıkarRABBİM senide SEVİNDİRİR
Erken gebelik de çıkar 1 hafta önceden çıkan da var inşallah hamilesindirÇok teşekkürler inşallah canımadete daha 10 gün varken çıkar mi acaba testte ?
Çok teşekkür ederim yaaaa inşallah. 6 şudur uğraşıyoruz bizde doktor hamile kalmaman için bir engel yok dedi geçen ay ama olmaz ise mart ayında aşılamaya başlayacak inşallah ihtiyaç kalmadan kalırımErken gebelik de çıkar 1 hafta önceden çıkan da var inşallah hamilesindirben ilk kez kaldığım için yıllar sonra herkese içten dua edecem
bu mutluluğu herkes yaşasın isdiyorum
Sende ne gibi belirtiler vardı canım adet öncesiBenim adetim geçti test yaptım çıktı mesela![]()
Amin amin. CnmÇok teşekkür ederim yaaaa inşallah. 6 şudur uğraşıyoruz bizde doktor hamile kalmaman için bir engel yok dedi geçen ay ama olmaz ise mart ayında aşılamaya başlayacak inşallah ihtiyaç kalmadan kalırımSende bebişine sağlıkla kavuş inşallah
![]()
Ben ilk başta tadım tuzum yoktu birşey yapasim gelmiyordu deli gibi müzik dinlemeyi seven ben hiç dinlemek bile isdemiyodum sonra göğüslerim sismişti fena halde taş vardı sanki içinde birde ağrılarim vardı adet olacakmışim gibi WC kosuyordum bişe yoktu ogun bişe olduğunu hissettim eşime test al gel dedim getirdi akşamına yaptım saniyesinde cift çizgi çıktı ben bile şok geçirdim 5 yıl boyunca negatif görmekten sürekliSende ne gibi belirtiler vardı canım adet öncesi
Bende aynı durumdayım 26 sında gördüm yumurtlma şuan aşırı şiş ve ağrı var yürürken sallaninca bile acıyo yüz üstü yatamıyorum 12 gün var adetime de salı günü de hsg çektirdim çok umutluyum bu ay bakalım hayırlısı olur inşallah kucağımız boş kalmazKızlaaaar iyi akşamlar
İnşallah canımBende aynı durumdayım 26 sında gördüm yumurtlma şuan aşırı şiş ve ağrı var yürürken sallaninca bile acıyo yüz üstü yatamıyorum 12 gün var adetime de salı günü de hsg çektirdim çok umutluyum bu ay bakalım hayırlısı olur inşallah kucağımız boş kalmaz
Şuan yumurtlma sonrası 4. Gün ince kasıkta ağrılar var ama çok ince şekilde senin var mıİnşallah canımbaşka belirtin var mı ?
Bide sık idrara çıkıyorum gece uyanıp normalde gitmezdim lavaboya falan dün gece çok fazla çıktım gün içinde de aynı şekilde sıvı çok tüketmedigim haldeİnşallah canımbaşka belirtin var mı ?
Hsg falan çektirdin mi sen hiçÇok teşekkür ederim yaaaa inşallah. 6 şudur uğraşıyoruz bizde doktor hamile kalmaman için bir engel yok dedi geçen ay ama olmaz ise mart ayında aşılamaya başlayacak inşallah ihtiyaç kalmadan kalırımSende bebişine sağlıkla kavuş inşallah
![]()
Yok canım çektirmedim henüz mart a kadar bekleyelim dedi doktor , olmaması için bir neden yok gibi duruyor dedi fakat 7 aydır deniyoruz bu ay tutar inşallah . Benim Salı günü tam 1 hafta olacak yumurtlamanın üzerinden geçen zaman sadece göğüste şişlik ve ağrı var bazende kasıklarım ağrıyor gibi bilemedimHsg falan çektirdin mi sen hiç
Banada dua edermisinErken gebelik de çıkar 1 hafta önceden çıkan da var inşallah hamilesindirben ilk kez kaldığım için yıllar sonra herkese içten dua edecem
bu mutluluğu herkes yaşasın isdiyorum
Amin cnm tabi ederim RABBİM senide sevindirsin inşallah bu güzel duyguyu bu mutluluğu anneliği sende tadarsin inşallah aminnn RABBİN İSDEYEN HERKESE NASİP ETSİNBanada dua edermisinRabbim sağlıkla kucağına almayı basip etsin
Amin canım inşallah teşekkür ederimAmin cnm tabi ederim RABBİM senide sevindirsin inşallah bu güzel duyguyu bu mutluluğu anneliği sende tadarsin inşallah aminnn RABBİN İSDEYEN HERKESE NASİP ETSİN![]()
Hsg ile çok yüksekmiş olma ihtimali bende salı günü çektirdim bu ay umitliyim inşallah olur bizimde 1 sene oldu olmadı prolaktin yüksekliği vardı oda düştü başka hiç bir sebep yokmuş Allah'ım kucagimizi boş bırakmasin inşallahYok canım çektirmedim henüz mart a kadar bekleyelim dedi doktor , olmaması için bir neden yok gibi duruyor dedi fakat 7 aydır deniyoruz bu ay tutar inşallah . Benim Salı günü tam 1 hafta olacak yumurtlamanın üzerinden geçen zaman sadece göğüste şişlik ve ağrı var bazende kasıklarım ağrıyor gibi bilemedim