Adete 10 gün varken göğüs ağrısı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mtpw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mtpw

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2022
43
12
3
33
Kızlaaaar iyi akşamlar 😊

24 Ocak ovülasyonda pik günümdü , değerlendirdik. Bugün göğüslerim şişti ve elleyince acıyor . Bu şekilde gebelik öğrenen oldu mu daha adetime çok var 10 gün kadar 🥺

Kızlaaaar iyi akşamlar 😊

24 Ocak ovülasyonda pik günümdü , değerlendirdik. Bugün göğüslerim şişti ve elleyince acıyor . Bu şekilde gebelik öğrenen oldu mu daha adetime çok var 10 gün kadar 🥺
Erken gebelik testi yap bitane eğer bişe cikmassa adetini bekle cnm adetin gecikirse bı test daha yap inşallah çıkar 💕 RABBİM senide SEVİNDİRİR

Kızlaaaar iyi akşamlar 😊

Benim adetim geçti test yaptım çıktı mesela 😊

Erken gebelik testi yap bitane eğer bişe cikmassa adetini bekle cnm adetin gecikirse bı test daha yap inşallah çıkar 💕 RABBİM senide SEVİNDİRİR
Çok teşekkürler inşallah canım 💓 adete daha 10 gün varken çıkar mi acaba testte ?

Çok teşekkürler inşallah canım 💓 adete daha 10 gün varken çıkar mi acaba testte ?
Erken gebelik de çıkar 1 hafta önceden çıkan da var inşallah hamilesindir 🤲 ben ilk kez kaldığım için yıllar sonra herkese içten dua edecem 🌿 bu mutluluğu herkes yaşasın isdiyorum

Erken gebelik de çıkar 1 hafta önceden çıkan da var inşallah hamilesindir 🤲 ben ilk kez kaldığım için yıllar sonra herkese içten dua edecem 🌿 bu mutluluğu herkes yaşasın isdiyorum
Çok teşekkür ederim yaaaa inşallah. 6 şudur uğraşıyoruz bizde doktor hamile kalmaman için bir engel yok dedi geçen ay ama olmaz ise mart ayında aşılamaya başlayacak inşallah ihtiyaç kalmadan kalırım 🙏🏻 Sende bebişine sağlıkla kavuş inşallah 🙏🏻

Çok teşekkür ederim yaaaa inşallah. 6 şudur uğraşıyoruz bizde doktor hamile kalmaman için bir engel yok dedi geçen ay ama olmaz ise mart ayında aşılamaya başlayacak inşallah ihtiyaç kalmadan kalırım 🙏🏻 Sende bebişine sağlıkla kavuş inşallah 🙏🏻
Amin amin. Cnm 💕🌿 hiç bı sorununuz yoksa oh ne güzel sevindim 🌾olur inşallah banada tüp bebek ten başka caren yok demisdi doktor ALLAH ol dediyse olur 🙂 normalden hamile kaldım senin de inşallah öyle olur bol bol dua et ben hiç dualarimdan vazgeçmedim

Sende ne gibi belirtiler vardı canım adet öncesi
Ben ilk başta tadım tuzum yoktu birşey yapasim gelmiyordu deli gibi müzik dinlemeyi seven ben hiç dinlemek bile isdemiyodum sonra göğüslerim sismişti fena halde taş vardı sanki içinde birde ağrılarim vardı adet olacakmışim gibi WC kosuyordum bişe yoktu ogun bişe olduğunu hissettim eşime test al gel dedim getirdi akşamına yaptım saniyesinde cift çizgi çıktı ben bile şok geçirdim 5 yıl boyunca negatif görmekten sürekli 🤭 4 test ard arda yaptım inanamadim çünkü sonra kan verdim beta HCG 598 çıktı ondan sonra buradaki herkese dua etmeye başladım kin isdiyorsa ettim hatta birine ettim kan verdi poztif çıktı 😂 mutlu oldum

Kızlaaaar iyi akşamlar 😊

Bende aynı durumdayım 26 sında gördüm yumurtlma şuan aşırı şiş ve ağrı var yürürken sallaninca bile acıyo yüz üstü yatamıyorum 12 gün var adetime de salı günü de hsg çektirdim çok umutluyum bu ay bakalım hayırlısı olur inşallah kucağımız boş kalmaz

Bende aynı durumdayım 26 sında gördüm yumurtlma şuan aşırı şiş ve ağrı var yürürken sallaninca bile acıyo yüz üstü yatamıyorum 12 gün var adetime de salı günü de hsg çektirdim çok umutluyum bu ay bakalım hayırlısı olur inşallah kucağımız boş kalmaz
İnşallah canım 🫶🏻 başka belirtin var mı ?

Hsg falan çektirdin mi sen hiç

Hsg falan çektirdin mi sen hiç
Yok canım çektirmedim henüz mart a kadar bekleyelim dedi doktor , olmaması için bir neden yok gibi duruyor dedi fakat 7 aydır deniyoruz bu ay tutar inşallah . Benim Salı günü tam 1 hafta olacak yumurtlamanın üzerinden geçen zaman sadece göğüste şişlik ve ağrı var bazende kasıklarım ağrıyor gibi bilemedim

Banada dua edermisin🥹🙏🏼♥️Rabbim sağlıkla kucağına almayı basip etsin

Amin cnm tabi ederim RABBİM senide sevindirsin inşallah bu güzel duyguyu bu mutluluğu anneliği sende tadarsin inşallah aminnn RABBİN İSDEYEN HERKESE NASİP ETSİN 💕
Amin canım inşallah teşekkür ederim🥰🙏🏼🧿

Yok canım çektirmedim henüz mart a kadar bekleyelim dedi doktor , olmaması için bir neden yok gibi duruyor dedi fakat 7 aydır deniyoruz bu ay tutar inşallah . Benim Salı günü tam 1 hafta olacak yumurtlamanın üzerinden geçen zaman sadece göğüste şişlik ve ağrı var bazende kasıklarım ağrıyor gibi bilemedim
Hsg ile çok yüksekmiş olma ihtimali bende salı günü çektirdim bu ay umitliyim inşallah olur bizimde 1 sene oldu olmadı prolaktin yüksekliği vardı oda düştü başka hiç bir sebep yokmuş Allah'ım kucagimizi boş bırakmasin inşallah

Back
X