Adete 10 gün varken kanama

hesapbir

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
240
36
18
25
Kızlar adetime daha çok var 10 gün kadar ve ben bugün regl oldum ne alaka bilmiyorum çocukta istiyoruz eşimle hani bilmediğimden soruyorum neden olabilir düşük kimyasal falan olabilir mi bu durum

Kızlar adetime daha çok var 10 gün kadar ve ben bugün regl oldum ne alaka bilmiyorum çocukta istiyoruz eşimle hani bilmediğimden soruyorum neden olabilir düşük kimyasal falan olabilir mi bu durum
Geçtiğimiz ay aynısı başıma geldi. Gecikme olmuştu ama hayatımda ilk kez erken regl oldum. Belki yerleşmedir dedim hatta tuhaftı çünkü ama değilmiş muhtemelen stres yaptığımız çok istediğimiz için falan oluyor en azından kendi adıma bende sorun çıkmadı

Canım merhaba ben o ay yazamamışım sana kusura bakma ne yaptın acaba hamile kaldın mı inşallah olmuştur

Evet ben stres yaptığım için sanırım o ay erken regl yaşadım bu ayda 6 gün var reglime güvenilir bir test yaptım negatifti kendime söz verdim artık çocuk falan düşünmicem ben çocuk çocuk derken akıl sağlığımdan oldum

Stres olunca bu hamilelik sürecinde döngün şaşıyor komple yalancı belirtiler şunlar bunlar yorucu oluyor en iyisini yaparsın ben tam salamadım ama çokta takılmadım ovülasyon takibi denedim çok şükür şu an hamileyim en kısa sürede sende güzel haberleri al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…