N naimeyy Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2021 98 28 38 1 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi naimeyy #1 Adete 12gün kala kahverengi akıntı ve 2.gün bugün nedeni nedir sizce ? Adetim düzenlidir herhangi bir problemim yok
Adete 12gün kala kahverengi akıntı ve 2.gün bugün nedeni nedir sizce ? Adetim düzenlidir herhangi bir problemim yok
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 6.489 En iyi cevaplar 1 6.090 198 2 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi naimeyy #2 naimeyy .!.: Adete 12gün kala kahverengi akıntı ve 2.gün bugün nedeni nedir sizce ? Adetim düzenlidir herhangi bir problemim yok Genişletmek için tıkla... yumurta catladıgında gelır dıye bılıyorum leke gibi. Gunlercre olmaz ama . Akıntım var desen doktora o bıle sundan demez gel bakalım kontrol edlım test alalım der. Bız hıc bısey dıyemeyız. Genellenır bısey degıl cunku
naimeyy .!.: Adete 12gün kala kahverengi akıntı ve 2.gün bugün nedeni nedir sizce ? Adetim düzenlidir herhangi bir problemim yok Genişletmek için tıkla... yumurta catladıgında gelır dıye bılıyorum leke gibi. Gunlercre olmaz ama . Akıntım var desen doktora o bıle sundan demez gel bakalım kontrol edlım test alalım der. Bız hıc bısey dıyemeyız. Genellenır bısey degıl cunku