Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben o markayi bilmiyorum canim yurtdisinda yasiyorum. Insallah hersey gonlunuzce olur.Test bozuk olabilir mi Artimed markası
Teşekkür ederim canım inşallah vardırBen o markayi bilmiyorum canim yurtdisinda yasiyorum. Insallah hersey gonlunuzce olur.
Hamilelik var gibi canim kan verin direkt.Erken gebelik testi yaptım böyle çıktı
Tam yumurtlama dönemi olması gerekiyor ama belki üstüne görme yaşamışsınızdır son adetiniz normal miydiErken gebelik testi yaptım böyle çıktı
Değildi aslında az az oldum 6 gün sürüyor normalde yine 6 gün sürdü ama bir ped dolmuyor yani çok az az geliyor du normalde parçacıklı olur adetim bu sefer olmadı adetim bitikten sonra test de yaptım birşey çıkmadı şu an belirtim de öyle yokTam yumurtlama dönemi olması gerekiyor ama belki üstüne görme yaşamışsınızdır son adetiniz normal miydi
Siz yine de bi kan verin bence inşallah gönlünüzce olurDeğildi aslında az az oldum 6 gün sürüyor normalde yine 6 gün sürdü ama bir ped dolmuyor yani çok az az geliyor du normalde parçacıklı olur adetim bu sefer olmadı adetim bitikten sonra test de yaptım birşey çıkmadı şu an belirtim de öyle yok
İnşallah canım Allahım isteyen herkese nasip etsin sadece korkuyorum kanda çıkmicak diye 3 seneden beri uğraşıyoruzSiz yine de bi kan verin bence inşallah gönlünüzce olur
Çok iyi anlıyorum sizi bizimde 2 sene oluyor 1 düşük var olmuyorİnşallah canım Allahım isteyen herkese nasip etsin sadece korkuyorum kanda çıkmicak diye 3 seneden beri uğraşıyoruz
Kanda ne zaman gözükmeye başlıyor ? Yani yumurtlama dönemm 25 temmuzda bitti. Döllenme olduysa ne zaman kanda çıkarÇok iyi anlıyorum sizi bizimde 2 sene oluyor 1 düşük var olmuyor
Kan verdim dayanamadım ama 2 çıktı malesef yokSiz yine de bi kan verin bence inşallah gönlünüzce olur
Tez zamanda nasip etsin Allahım ya çok zor gerçekten benimde bir kimyasalım var ocağa kadar olmazsa tüp bebek yaptırıcam inşallah olurda gerek kalmazÇok iyi anlıyorum sizi bizimde 2 sene oluyor 1 düşük var olmuyor
2 hafta sonra yaparsanız gözükür rahat bir şekildeKanda ne zaman gözükmeye başlıyor ? Yani yumurtlama dönemm 25 temmuzda bitti. Döllenme olduysa ne zaman kanda çıkar
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah gerek kalmaz bir an önce hamile kalırsınızTez zamanda nasip etsin Allahım ya çok zor gerçekten benimde bir kimyasalım var ocağa kadar olmazsa tüp bebek yaptırıcam inşallah olurda gerek kalmaz
Teşekkür ederim2 hafta sonra yaparsanız gözükür rahat bir şekilde
Amin canım inşallah Allahım sanada nasip ederRabbim gönlünüze göre versin inşallah gerek kalmaz bir an önce hamile kalırsınız