Adete 2 gün kala erken gebelik testi negatif, adet günü beta 12,91?

Ugurum3819

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2022
93
21
8
37
Adetime 2 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. adet günümde yani dün kan testi sonucu beta 12,91. pazartesi doktora gidicem ama gerginim. :/

Erken gebelik testi bana hic güvenilir gelmiyor açıkçası.. önemli olan kan testi diyorlar o da pozitif çıkmış hayırlı olsun

Ben çok anlamam bu konulardan ama adetim 3 gün geçtiğinde kan testimde 145 çıktı betam bence değeriniz normal daha 2 gün varmış adet tarihinize bence yükselecektir

Adetime 2 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. adet günümde yani dün kan testi sonucu beta 12,91. pazartesi doktora gidicem ama gerginim. :/
neden gergınsın 2 3 gun kadar gec dollenme olmus bellı ki:) 2 gun kala negatıfmıs yanı 2:) sonra 5 sonra 12 olmustur belkı:) ılla adet gununde 100 200 olcak degıl kı bazısı erken dollenme olmus oluyor 1000 le ogrenıyor :) hıc takılma guzel ılerler ınsallah. benım fıkrım pazartesı tekrar kan ver ona gore gıt dr a :) sımdı gıtsen de kese gorunmıycek yıne gıtceksın yanı :)

Yaa teşekkür ederim böyle pozitif mesajlara cidden ihtiyacım var şu an :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…