Gebeliğe Hazırlık Adete 2 gün kala ovulasyon testi ile gebelik anlaşılır mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biliyorum canm bende yaşadım aynılarını ve ben 30 yaşındayım ilk gebeliğim saçma anlamsız bir baskı vardı üzerimde sanki hiç çocuğumuz olmucakmış gibi garip sorular🤦🏻‍♀️ Olmayadabilirdi Allah nasip etmeyedebilirdi seni stresten strese sokmaktan başka birşeye yaramazlar

Biliyorum canm bende yaşadım aynılarını ve ben 30 yaşındayım ilk gebeliğim saçma anlamsız bir baskı vardı üzerimde sanki hiç çocuğumuz olmucakmış gibi garip sorular🤦🏻‍♀️ Olmayadabilirdi Allah nasip etmeyedebilirdi seni stresten strese sokmaktan başka birşeye yaramazlar
Canım günaydın ben sabah yine test yaptım ovulasyon ilk idrarla yaptım ama düne göre koyulaşmış testim sence neden tekrar yumurtlama mı başlayacak acaba adet günü olmaz ki 🤦🏻‍♀️ Kafamı karıştırdım durduk yerde

Eklentiler

• A1865F26-DB14-49C2-82FD-B2C10FC2110D.webp
    A1865F26-DB14-49C2-82FD-B2C10FC2110D.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2797800
Bende 1 ay ovülasyon testi kullandım yumurtlamam olduktan sonra hala devam ettim 2.yumurtlama olurda ikiz gebelik şansım olur falan falan diye😊 Ama hastalığıma 2 gün kala yaptım çok koyuydu hamilelik testine bi türlü cesaret edemedim ilk başta😇 Sonra reglim 3 gün gecikince yaptım silikte olsa çıktı 2 gün sonra farklı markanın alıp yaptım o daha net çıktı kan testi falan yaptırdım şimdi doktor araştırıyorum 😊 Rabbim gönlündekini nasip etsin sanada🙏🏻
Hamile misiiin😍😍😍 Maşallah 🧿

En garantisi gebelik testi ve kan testi Canım, diğer testler insanı boşa umitlendiriyor. Şüphen varsa hemen kan testi ver 👍
Şüphem her ay var 😂😂😂 yok canım bugün adet oldum 5 ay bitmiş oldu böylece kısmet 🤷🏻‍♀️

Back
X