Çok erken yapmışsınız testi. Beklenen adet tarihinden 7-10gun sonra falan yapılması önerilir. Hiç sabredemiyorsanız da en azından tarihinizin birkaç gün geçmesini bekleyin. Yani bu durumda yanılma payı var elbetteMerhabalar?
Adetime 2-3 gün var .Ancak dayanamayip bugün kan testi yaptim.Sonuc 0.015 cikti
Ama ben belirti hissediyorum sanki. Adet gecikmeden yapilan kan testi sonucu kesin dogru mudur? Yanilma payi olabilir mi?
Goguslerde bayagi bi degisim oldu o yuzdenHamilelik yokbelirtiler psikolojik olabilirm
Sabirsizliktan hepÇok erken yapmışsınız testi. Beklenen adet tarihinden 7-10gun sonra falan yapılması önerilir. Hiç sabredemiyorsanız da en azından tarihinizin birkaç gün geçmesini bekleyin. Yani bu durumda yanılma payı var elbette
Birkaç gün daha bekleyin hayırlısıSabirsizliktan hep
Bende birinde tam adet günümde ikincisinde adete 4 gün kala çıkmoştıMerhabalar?
Adetime 2-3 gün var .Ancak dayanamayip bugün kan testi yaptim.Sonuc 0.015 cikti
Ama ben belirti hissediyorum sanki. Adet gecikmeden yapilan kan testi sonucu kesin dogru mudur? Yanilma payi olabilir mi?
İkiye katlandımı 45 senin canım. Kaç oldu Ben de 42 cıktı da yarın bakcamAdet tarihinden 3 gün önce yaptırdım 45 çıktı sizinki çok düşük hamile değilsiniz gibi maalesef ama gecikme filan olursa tekrar yaptırın mutlaka
Evet katlandı bu bahsettiğim ilk çocuğumun değeri. Hanımefendikiyle aynı zamanda yaptırdığımız için onu söyledim. Şimdiki hamileliğimde adet günü yaptırdım daha gecikmemişti yani 195 mi ne çıktı bi daha yaptırmadım ama bunda gerek görmedim. Genelde ertesi gün değil 1 hafta sonra tekrar kan verin diyolar ama ilk gebelikte bende her gün baktırdım bi bahaneyle içiniz rahat etsin baktırın :)İkiye katlandımı 45 senin canım. Kaç oldu Ben de 42 cıktı da yarın bakcam
Ya nasıl sevindimEvet katlandı bu bahsettiğim ilk çocuğumun değeri. Hanımefendikiyle aynı zamanda yaptırdığımız için onu söyledim. Şimdiki hamileliğimde adet günü yaptırdım daha gecikmemişti yani 195 mi ne çıktı bi daha yaptırmadım ama bunda gerek görmedim. Genelde ertesi gün değil 1 hafta sonra tekrar kan verin diyolar ama ilk gebelikte bende her gün baktırdım bi bahaneyle içiniz rahat etsin baktırın :)
Gögüs agrısına aldanmayın adet yaklaşıyor diyede ağrıyabilir hormonlardan dolayı da ağrıyabilir yada tamamen psikolojikte olabilir . Şuanlık gevelik yok ancak 1 hafta geçerse tekrar testi tekrarlayın. Allahtan umut kesilmezGoguslerde bayagi bi degisim oldu o yuzdenbelki o da psikolojik bana oyle geliyo bilemedim☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?