Adete 2 gün kala yapilan kan testinde gebelik

Evrence

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2019
668
1.219
33
Merhabalar?
Adetime 2-3 gün var .Ancak dayanamayip bugün kan testi yaptim.Sonuc 0.015 cikti
Ama ben belirti hissediyorum sanki. Adet gecikmeden yapilan kan testi sonucu kesin dogru mudur? Yanilma payi olabilir mi?

Merhabalar?
Ama ben belirti hissediyorum sanki. Adet gecikmeden yapilan kan testi sonucu kesin dogru mudur? Yanilma payi olabilir mi?
Çok erken yapmışsınız testi. Beklenen adet tarihinden 7-10gun sonra falan yapılması önerilir. Hiç sabredemiyorsanız da en azından tarihinizin birkaç gün geçmesini bekleyin. Yani bu durumda yanılma payı var elbette

Belirtiler psikolojik maalesef hamile degilsiniz

Merhabalar?
Bende birinde tam adet günümde ikincisinde adete 4 gün kala çıkmoştı

Muhtemelen gevelik yok. Göğüsteki değişimler için de çok erken. Bu tip belirtiler bu kadar erken görünmez zaten. Ben de göğüsteki değişim ve hamilelik çizgisinin oluşması dördüncü ayı bulmuştu.
Psikolojik belirtiler görülüyor. Süt gelen, karnı şişen vakalar var.

Adete 6 gün kala erken gebelik testinde cikti. Kan verdim orda da 81 mi ne çıkmıştı. Gebe değilsiniz sanirim

Reglime 4 gun kala yaptirdigimda 60 larda idi.
Sizde gebelik yok bence en azondan 10 filan olurdu.
Umarim allah en kisa zamanda nasip eder.

Canım negatif sonucun. Gebe değil sinki

İkiye katlandımı 45 senin canım. Kaç oldu Ben de 42 cıktı da yarın bakcam
Evet katlandı bu bahsettiğim ilk çocuğumun değeri. Hanımefendikiyle aynı zamanda yaptırdığımız için onu söyledim. Şimdiki hamileliğimde adet günü yaptırdım daha gecikmemişti yani 195 mi ne çıktı bi daha yaptırmadım ama bunda gerek görmedim. Genelde ertesi gün değil 1 hafta sonra tekrar kan verin diyolar ama ilk gebelikte bende her gün baktırdım bi bahaneyle içiniz rahat etsin baktırın :)

Evet katlandı bu bahsettiğim ilk çocuğumun değeri. Hanımefendikiyle aynı zamanda yaptırdığımız için onu söyledim. Şimdiki hamileliğimde adet günü yaptırdım daha gecikmemişti yani 195 mi ne çıktı bi daha yaptırmadım ama bunda gerek görmedim. Genelde ertesi gün değil 1 hafta sonra tekrar kan verin diyolar ama ilk gebelikte bende her gün baktırdım bi bahaneyle içiniz rahat etsin baktırın :)
Ya nasıl sevindim 🥰 katlanma meselesi biraz darlıyor beni iki günde bir olayı falan ona bakcam sabah❤️

Goguslerde bayagi bi degisim oldu o yuzden :KK66:belki o da psikolojik bana oyle geliyo bilemedim☺
Gögüs agrısına aldanmayın adet yaklaşıyor diyede ağrıyabilir hormonlardan dolayı da ağrıyabilir yada tamamen psikolojikte olabilir . Şuanlık gevelik yok ancak 1 hafta geçerse tekrar testi tekrarlayın. Allahtan umut kesilmez

Back
X