Adete 2 gün kala yumurtlama gibi akıntı gelmesi

Buffalosos

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2018
14.254
38.084
598
Bat 20 ekim pms dönemindeyim 2 gündür şeffaf yapışkan akıntım geliyor
Uygulamaya göre yumurtlama zamanımın dısında korunmasız ilişkiler oldu
Ama şaşırdım akıntım olunca sanki yeni yumurtluyor gibiyim yaşayan var mı acaba ilk kez oluyor bu

Uygulama standart bi takvim sunar size. Genelde adet başlangıcından itibaren 14. gün. Ama tabii ki bu doğru olacak diye bir kaide yok mesela ben adetimden hemen sonra yumurtluyorum. Sizin de böyle olabilir uygulamaya güvenmeyin. Ayrıca yumurtlamaya yakın günlerdeki ilişkiden de yüksek gebelik şansı. Sperm kalitesine bağlı olarak ortalama 5 gün canlı kalabiliyor rahimde. Yumurtlama sonrası da çatlama dönemi var dolayısıyla yine gebelik şansı var. Bence en sağlıklısı adet gecikmesi yaşarsanız sabah test yapın ilk idrarınızla kesin sonuç için

bende adetten önce beyaz kremsi losyon akıntısı gelmişti buna rağmen negatifti. sonra bu akıntılar devam etti ve hala devam ediyor 9+4teyim.
Evet evet sanki krem gibi sabah uyanınca akıntı vardı gün içinde de peçete koydum adet gelir diye mesela onda da beyazımsı akıntı vardı hep.. en net sonuç icin 1-2 hafta beklemek sanırım Hayırlı olsun bebişiniz sizin de

ben adetten 2 gün sonra testte öğrendim. genelde beklenen adet geçtikten sonra bir şeyler belli oluyor. kan gelmediği sürece sıkıntı yok bi de çok fazla idrara çıkma oluyordu ve aşırı ağızdan gaz. ben günde 2-3 saatte bir tuvalete giderdim o ilk süreçte 15-20dkya düşmüştü ve çok az çıkıyordum çok geldiğini hissetsem bile. ve ağızdan gaz çıkarmam ben normalde ama gaz olayı da olunca bi şeylerin farklı olduğunu anlamıştım. idrar o kadar sık değil artık ama gaz ve beyaz akıntı devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…