Kızlar adetime 2 gün var önerilerinize göre Awox aldım ikinci çizgi silik çıktı 5.dakikada var mıdır?
Geçen ay başka bir test de böyle çıkardı ama âdet oldum kimyasal gebelik de yaşadım korkuyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benımde yarın adet gunum boyle çıktı markası awoxTeşekkür ederim sağ olun , burada hiç gözükmemiş ama çok silik gözüküyor
Var gibi gorunuyo aeox kuruma çızgıdı bile çıkarmıyo tekrarlasaydınKızlar adetime 2 gün var önerilerinize göre Awox aldım ikinci çizgi silik çıktı 5.dakikada var mıdır?Geçen ay başka bir test de böyle çıkardı ama âdet oldum kimyasal gebelik de yaşadım korkuyorum
Yapacağım ama negatif görmekten korkuyorum sancım da var hafifVar gibi gorunuyo aeox kuruma çızgıdı bile çıkarmıyo tekrarlasaydın
Ay sende var gibiBenımde yarın adet gunum boyle çıktı markası awox
Awox tan korkma daha once çok yaptım sılık bile görmemiştimYapacağım ama negatif görmekten korkuyorum sancım da var hafif
İnşallah vardır ben daha net goruyorum buraya atınca kalıte düşüyoAy sende var gibi
Ay gerçekten miAwox tan korkma daha once çok yaptım sılık bile görmemiştim![]()
Benımde yarın gerçtekten sıyırcam artıkAy gerçekten miçok teşekkür ederim çok stresliyim iki gün kaldı geçmek bilmiyor
Sancınız var mıBenımde yarın gerçtekten sıyırcam artık![]()
Adet olcakmısım gibi kasılmalar kramplar var ve dünden beri belım çok agrıyoSancınız var mı
Dpo 12 erken miİnşaallah hamileyizdir![]()
Ben 12 de yaptım çok silik çıktıDpo 12 erken mi