Gebeliğe Hazırlık Adete 2gün kala ovulasyon testi pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kbrabati

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2020
12
14
3
33
Merhabalar adetime 2 gün varken ovulasyon testi yaptım ve T çizgisi kupkırmızı çıktı. 3 gündür bu şekilde. Normalde bugün adet olmam lazım hala bişey yok. Bir yandan da adet olacakmış gibi kasık ağrılarım var. Sizce hamile olabilir miyim? :anneadayı:

Merhabalar adetime 2 gün varken ovulasyon testi yaptım ve T çizgisi kupkırmızı çıktı. 3 gündür bu şekilde. Normalde bugün adet olmam lazım hala bişey yok. Bir yandan da adet olacakmış gibi kasık ağrılarım var. Sizce hamile olabilir miyim? :anneadayı:
Olabilrisin genelde adete yakin ovu testi hamilelik gösteriyor ama.yinede gebelik testi yap garanti olsun

Ovü de 3 gündür pik ise hamilelik varsa idrar testinde de çıkar sen bekletme yap testi
Aynen öyle 3 gündür kıpkırmızı. Normal yumurtladığım tarihte bile bukadar kırmızı değildi. Bu akşam denicem gebelik testini inşallah hamileyimdir🙂

Aynen öyle 3 gündür kıpkırmızı. Normal yumurtladığım tarihte bile bukadar kırmızı değildi. Bu akşam denicem gebelik testini inşallah hamileyimdir🙂
Bugün tekrar ovü testi yaptın mı? Gebelik değilse de yumurtlama olabilir umarım değerlendirmişsinizdir.
Bizi de haberdar edin heyecan yaptım🤭

bugünkü ovulasyon testim
59448BCF-2F8A-4835-848D-F215F3268CDB.webp

Ve hemen sonrasındaki gebelik testim
58D279E8-A5E0-47B5-A095-288175A8B01A.webp

Gerçekten hamileyim 🥰🥰

Yaa hayırlı olsun canım çok sevindim 😍 kaç aydır deniyosun neler yaptın

Yaa hayırlı olsun canım çok sevindim 😍 kaç aydır deniyosun neler yaptın
Teşekkür ederim inanamıyorum hala🙂 canım benim çok olmadı daha 8 aydır deniyoduk ama ufak kistlerim vardı doktor hamile kalmaya engel olmadığını söylemişti. Geçen ay soğan kürü yaptım ve bu ayda ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim😊

Adete normalde 4/5gun var dünkü ve bugünkü ovulasyonum bunlar normalde bu vakitlerde yok gibi silik çıkardı ikinci çizgi böyle başına gelen oldumu , cumartesi test yapıyım diyorum idrar ama çıkar herhalde o zaman olsa değil mi.alttaki bugunun
15834181359205425255093216727408.webp

Teşekkür ederim inanamıyorum hala🙂 canım benim çok olmadı daha 8 aydır deniyoduk ama ufak kistlerim vardı doktor hamile kalmaya engel olmadığını söylemişti. Geçen ay soğan kürü yaptım ve bu ayda ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim😊

maşallah canımm, benimde bu ay 8. Ayım inşallah bende ay sonu güzel haberi alırım😍

Adete normalde 4/5gun var dünkü ve bugünkü ovulasyonum bunlar normalde bu vakitlerde yok gibi silik çıkardı ikinci çizgi böyle başına gelen oldumu , cumartesi test yapıyım diyorum idrar ama çıkar herhalde o zaman olsa değil mi.alttaki bugununEki Görüntüle 2600727
Canım benim adete 2gün kala T çizgisi daha koyu çıkmaya başlamıştı. Bir kaç gün daha bekle derim

Back
X