Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canım kan ver mutlaka. Bebiş var gibi görünüyor1. Si gebelik 2. Si ovulasyon 5 gündür yapıyorum ovulasyon testini 3 gün silik çıktı 2 gündür böyle
Ya inşallah ovulasyon da yapiyrum oda pozitif iki çizgi aynı kaç gündür testim bugün daha belirgin kramplar giriyo karnıma adete 3 gün var cikar mikiHayirli olsun canım kan ver mutlaka. Bebiş var gibi görünüyor![]()
Ya içim rahatladı gercekten siz hamilemisinizTestlerde gorunuyorsa çıkar emin ol ama küçük değerlerde çıkar yinede kan en net öğrenme yöntemi o yüzden çok geciktirme derim kan tahlilini. Ben kaset testte daha silikken öğrenmiştim meselainşallah seninde pozitif haberini alırız ve Ağustos anneleri grubuna sende katılırsın
![]()
Evet canım hamileyimYa içim rahatladı gercekten siz hamilemisiniz
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah ne kadarlikEvet canım hamileyim
Amin inşallah canım daha çok küçük 7 haftalık. Senden de hayırlı haberler bekliyorum inşallahHayırlısıyla kucağına alırsın inşallah ne kadarlik
İnşallah yarın gidicem kan vermeye bı aksilik olmazsaAmin inşallah canım daha çok küçük 7 haftalık. Senden de hayırlı haberler bekliyorum inşallah![]()
Haber ver canım banada. Dualarım seninleİnşallah yarın gidicem kan vermeye bı aksilik olmazsa
Tm canım yazarimHaber ver canım banada. Dualarım seninle
Gunun en güzel haberiiii Çok çok çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahPozitif canım![]()
Sağol canım çok teşekkür ederimGunun en güzel haberiiii Çok çok çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah![]()