Adete 3 gün kala gebelik testime bakar mısınız

Gebelik testi çok net görünmüyor ama bi bulanıklık mı var ikinci çizgide
Bulanıklık var evet ya ya sıcaktan bozuldu ya da fazla geldi idrar örneği .. zaten bedensel olarak belirtide yok bakalım hayırlısı artkk bu testlerede güvenmiyorum fazla aslında böyle kıpkırmızı görmeden inanamam bi kere silik çıktı cunku haziran ayında cok umutlanmıstım

Kızlar regle 4 gün var. Gözle pembe çizgi daha net görünüyor ama burada kalite düşüyor. Days doctor marka. Genelde yalancı pozitif diyorlar ama. Bakabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_7327.webp
    IMG_7327.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_7328.webp
    IMG_7328.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_7323.webp
    IMG_7323.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 10
Kızlar regle 4 gün var. Gözle pembe çizgi daha net görünüyor ama burada kalite düşüyor. Days doctor marka. Genelde yalancı pozitif diyorlar ama. Bakabilir misiniz?
Ben gördüm silik bir çizgi var ama bu markanın güvenilirliğini bilmiyorum canım laboquick bence en guvenilir olan en düşük seviyeyi bile algılıyor ve awox çok güvenilir diyorlar insallah poztiftir canim🤲

Bende gördüm ikinci cizgiyi canım ama gebelik testlerine güvenim zayıf bence elinde test varsa tam 24 saat sonra tekrarla baktın daha belirgin çizgi o zaman kan verirsin ♥️

Back
X