Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketAdete 3 gün kala idrarda gebelik testi negativ
Erken gebelik testi mı yaptınız yoksa kaset test mi? Hem üç gün kala test yapmak aslında doğru değil. Gecikme olmasını bekleyin bence. En azından adet günü tekrar deneyin.
Erken gebelik testi mı yaptınız yoksa kaset test mi? Hem üç gün kala test yapmak aslında doğru değil. Gecikme olmasını bekleyin bence. En azından adet günü tekrar deneyin.
Evet yaa aslında biliyorumda ama merak insanı çatlatıyor.bakalım inşallah hayırlısı.İnternetden araşdırdım 3 gün önce silik çıkanlar da var hiç çıkmayıb sonradan çıkanlarda var.İşte kafama takıldı 2 gün var adete bekleyelim bakalım
Benim olmuştu adetten 1 gün önce kan testim negatif çıktı 1 hafta da 2-3 test de yaptım negatif. Çıktı 15 gün tam gecikti öyle pozitife döndü ama düşük yaptım
Benim olmuştu adetten 1 gün önce kan testim negatif çıktı 1 hafta da 2-3 test de yaptım negatif. Çıktı 15 gün tam gecikti öyle pozitife döndü ama düşük yaptım