Anket Adete 3 gün kala idrarda gebelik testi negativ

Elvisss

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2023
61
3
6
31
Merhaba kızlar adete 3 gün kala evde gebelik testi yaptım negativdi.Adetimin 13.günü yumurta çatlaması oldu deyerlendirdik.Sonradan pozitiv olurmu ?

Merhaba kızlar adete 3 gün kala evde gebelik testi yaptım negativdi.Adetimin 13.günü yumurta çatlaması oldu deyerlendirdik.Sonradan pozitiv olurmu ?
Erken gebelik testi mı yaptınız yoksa kaset test mi? Hem üç gün kala test yapmak aslında doğru değil. Gecikme olmasını bekleyin bence. En azından adet günü tekrar deneyin.

Erken gebelik testi mı yaptınız yoksa kaset test mi? Hem üç gün kala test yapmak aslında doğru değil. Gecikme olmasını bekleyin bence. En azından adet günü tekrar deneyin.
5 gün önce reken gebelik testi yaptım o da negativdi.Bu defa kaset test yaptım.

Bence hiç o strese girmeyin, kolay değil insan merak ediyor ama az sabır. Adet günü geçmeden kesin sonuç almak zor
Evet yaa aslında biliyorumda ama merak insanı çatlatıyor.bakalım inşallah hayırlısı.İnternetden araşdırdım 3 gün önce silik çıkanlar da var hiç çıkmayıb sonradan çıkanlarda var.İşte kafama takıldı 2 gün var adete bekleyelim bakalım

Benim olmuştu adetten 1 gün önce kan testim negatif çıktı 1 hafta da 2-3 test de yaptım negatif. Çıktı 15 gün tam gecikti öyle pozitife döndü ama düşük yaptım

Benim olmuştu adetten 1 gün önce kan testim negatif çıktı 1 hafta da 2-3 test de yaptım negatif. Çıktı 15 gün tam gecikti öyle pozitife döndü ama düşük yaptım
Geçmiş olsun canım.İnşallah hayırlısı neyse o olsun.Hepimiz için

Back
X