- 19 Eylül 2025
- 18
- 5
- 1
- 35
- Konu Sahibi presschoolteacher
-
Çok hafif var ama böyle çizgilere güven olmaz defalarca yapmış biri olarak söylüyorumBunda daha net görünüyor
Testlere güven olmuyor başka marka ile tekrarlayın bence. Bi de macun demişsiniz ne macunuBunda daha net görünüyor
Freely marka test ilk defa bu testi kullandım daha önce yalancı pozitif gördüm çok aslında adet günümü bekleyeceğim bakalımİkinci fotoğrafta belli oluyor baya, markası nedir? Bir de awox yapabilirsiniz testten emin olmak için
Evet maalesef haklısınız bende yalancı pozitif çok gördüm adetimi bekleyeceğim umarım gerçektir bu seferÇok hafif var ama böyle çizgilere güven olmaz defalarca yapmış biri olarak söylüyorum
Clife macunu denedim çok olumlu sonuç alan vardı çevremde de şahit olunca denemek istedim bakalım nasipTestlere güven olmuyor başka marka ile tekrarlayın bence. Bi de macun demişsiniz ne macunu
Canım niye erken gebelik testi yapmıyorsun evet çok silik gördüm benArkadaşlar foruma yeni katıldım tüp bebek transfer olacağım bi sonraki ay bu ay macun kullanmıştım bi umut belki olur diye şuan adetime 3 gün kala kaset test taptım çizgi var gibi geliyor ama emin olamıyorum ben mi görüyorum psikolojik mi diye düşündüm yardımcı olur musunuz
Bunda görünüyorBunda daha net görünüyor
Gayet belirginAdetime 3 gün var sabah test yaptım sizce ne yapmalıyım şuan gidip kan vereyim mi gecikmeyi mi bekliyim
2 yıldır her ay bekliyorum ilk defa silik çizgi gördüm ümitlenmek istemedim eğer gebe değilsem üzülmiyim diye ama gidip kan vermeyi düşünüyorumGayet belirgin
İnşallah vardır2 yıldır her ay bekliyorum ilk defa silik çizgi gördüm ümitlenmek istemedim eğer gebe değilsem üzülmiyim diye ama gidip kan vermeyi düşünüyorum
İnşallah. Sizede haber ederimİnşallah vardıryinede emin olmak için kan verin
Var cnm benimde 3gun varken böyle çıkmıştı hamileydimAdetime 3 gün var sabah test yaptım sizce ne yapmalıyım şuan gidip kan vereyim mi gecikmeyi mi bekliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?