Adete 3 gün kala negatif sonuç gebe olma ihtimalim varmı hala?

boncuk282818

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
96
21
3
Kızlar adetime 3 gün var dayanamadım test yaptım maalesef negatif adet gecikirse tekrar yapayım mı yoksa sonraki aya mı kaldı

Yani adetiniz 10 gün gecikse yapmayacak mısınız? Herkeste adet gecikmesinden önce idrar testinde gebelik belli olmaz. Kimisinde 1 hafta geçmeden de belli olmayabilir. Bu yumurtlamanın ne zaman olduğuna, dölleme,rahme olan yolculuk,tutunma ne zaman gerçekleşip beta hcgnin kandan ne zaman idrara geçtiğine göre hepimizde değişkenlik gösterir. Yani o yüzden de genel olarak adetiniz 1 hafta gecikirse test yapın diyorlar. Hiç değilse adet birkaç gün geçince yapmak daha iyi olur. Şimdi negatif olması gebelik olmadığını göstermez. Bilemeyiz.

Merhaba benim 5 gün gecikti en son 6 Eylül'de olmuştum. Dün gece yine yaptım negatif çıkıyor daha önce sabah ilk idrar ile de yapmıştım. Gebe olma ihtimali var mıdır hala

Merhaba benim 5 gün gecikti en son 6 Eylül'de olmuştum. Dün gece yine yaptım negatif çıkıyor daha önce sabah ilk idrar ile de yapmıştım. Gebe olma ihtimali var mıdır hala

Bu yazacaklarım sadece sizin için değil, lütfen yanlış anlamayın. Normalde de kadınların adeti pek çok şeyden gecikebilir. Hangimiz 1 sene boyunca şaşmadan günü gününe adet oluyoruz? Adet gecikmesinin tek sebebi hamilelik değil. Özellikle hamile kalmak isteyenlerde stres de yaparlarsa adetleri gecikebiliyor. Veya sıkıntılı, stresli bir dönemde adet düzenimiz bozulabilir. Mevsimsel olarak gecikmeler olabiliyor, bir sürü kadın hastalıkları var. Bazen adet gecikmesinin 7. veya 10. günü öğrenen var. Geç yumurtlama,döllenme,tutunma olup, dolayısıyla da adete yakın bir sürede gebelik oluşmaya başladığı için daha da geç öğrenenler olabiliyor. Bilemeyiz, oladabilir. Rabbim hepimize gönül ferahlığı, maddi manevi şifa,hayırlısıyla hayırlı evlatlar, bize de hayırlı anne baba olabilmeyi nasip eylesin.

Amin amin inşallah. Böyle bir dönemde insan ister istemez her şeyden anlam çıkarabiliyor ama gecikmenin bir çok sebebi olabilir. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…