Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sabah yaptım geçen günden silik çıktı bence gebelik yokAdete 2 3 gün kala ovulasyon ile gebeliğimi öğrendim. İstiyorsanız inşallah sizinde böyle sonuçlanır kiben öyle olduğunu düşünüyorum. Ovulasyon testiniz varsa yarın tekrarlayın gebelikte gün gün koyulaşma oluyor ki sizin epey koyu zaten![]()
Yarın adet günüm ama bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatifEvet ya malesef gerçekten siliklesmisacaba yeniden mi yumurtladn
Erken gebelik yaptım negatifAdete 2 3 gün kala ovulasyon ile gebeliğimi öğrendim. İstiyorsanız inşallah sizinde böyle sonuçlanır kiben öyle olduğunu düşünüyorum. Ovulasyon testiniz varsa yarın tekrarlayın gebelikte gün gün koyulaşma oluyor ki sizin epey koyu zaten![]()
Malesef canm ya. Olsa çıkardı dediğin gibiYarın adet günüm ama bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatifgebelik olsa silik dahi olsa çıkardı.
Hakkınızda hayırlısı olsun, üzülmeyin her ay bir umut. Diğer aya yine takip edin değerlendirin.Erken gebelik yaptım negatifyarın adet günüm
Olsun üzülme bir daha denersin olur inşallahHamile değilim sanırımovulasyon testi silikleşmiş adete 1 gün kala
Aynen benim de öyle. Sürekli bi adet sancisi gibi hal var. İlk hamileligmde de oyleydi, şimdi de oyleValla canm ben şuan 5+6 dayım hala o ağrıyı çekiyorum sana o kadar diyim:) gebelik ve adet belirtileri aynı ayırt etmesi çok zor. O adet olacakmis ağrıyı gebelikte de çekeceksin. Benim hala gecmedi
Mesajı öğleden sonra yazmissiniz. Gün içinde mi yaptiniz ? Sabah ilk çişe yapmak daha doğru sonuç verir. Bir de dollenme gununuzu bilmiyorsunuz. Yani yumurtlama günü tamam, ilişki tamam ama spermler yumurtayı anında dölleyemez. Gec dollenme de ihtimal dahilinde. Boş yere stres olmamaniz için yazmak istedim. Bence adet gecikmesini bekleyinErken gebelik yaptım negatifyarın adet günüm
Merhaba canımm, teşekkür ederim tüm cevapların için. Bugün adet günüm sancılarım iki gündür başladı ara ara giriyor adet oldum oluyorum sanıyorum bakıyorum ama henüz gelmedi. Evet dün öğleden sonra yapmıştım testi. Tekrar test için bi hafta geçmesini beklemek istiyorum negatifi görünce çok üzülüyorum. 1 yıllık evliyim 9 aydır çocuk istiyoruz deniyoruz. Geçen ay hayatımda ilk kez adetim bir hafta sonra geldi. Aslında gecikmesinin ikinci günü hcg kanda beşn üstünde gelmişti doktor yeni yerleşiyor galiba hamilesin bi kaç gün sonra tekrar test yapalım demişti doktora gitmeden bir gün önce gece adetim geldi sabah gittiğimde kimyasal gebelik olabilir demişti tekrar kana bakıldı bu kez değerim sıfır gelmişti. Kimyasal olduğundan kendisi de emin olamadı ben de öyle. İlk kez o kadar geç geldi. Şimdi sadece göğüslerim şiş özellikle uçları çok fazla acıyor dokunmak bile acıtıyor ve ara ara giren adet sancım var başka bir değişiklik yok vücudumda. Şimdi yine umutlanıp bi hafta sonra gelirse çok üzülcemMesajı öğleden sonra yazmissiniz. Gün içinde mi yaptiniz ? Sabah ilk çişe yapmak daha doğru sonuç verir. Bir de dollenme gununuzu bilmiyorsunuz. Yani yumurtlama günü tamam, ilişki tamam ama spermler yumurtayı anında dölleyemez. Gec dollenme de ihtimal dahilinde. Boş yere stres olmamaniz için yazmak istedim. Bence adet gecikmesini bekleyin
Seni çok iyi anlıyorum Allahım seninde gönlüne göre versin inşallah hayırlı zamanda sağlıkla nasip olsun her isteyene :) Bekle bakalım o zaman gelmezse test yaparsın tekrar ama normal kaset test yap erken gebelik testlerinde şikayet çok oluyor.Merhaba canımm, teşekkür ederim tüm cevapların için. Bugün adet günüm sancılarım iki gündür başladı ara ara giriyor adet oldum oluyorum sanıyorum bakıyorum ama henüz gelmedi. Evet dün öğleden sonra yapmıştım testi. Tekrar test için bi hafta geçmesini beklemek istiyorum negatifi görünce çok üzülüyorum. 1 yıllık evliyim 9 aydır çocuk istiyoruz deniyoruz. Geçen ay hayatımda ilk kez adetim bir hafta sonra geldi. Aslında gecikmesinin ikinci günü hcg kanda beşn üstünde gelmişti doktor yeni yerleşiyor galiba hamilesin bi kaç gün sonra tekrar test yapalım demişti doktora gitmeden bir gün önce gece adetim geldi sabah gittiğimde kimyasal gebelik olabilir demişti tekrar kana bakıldı bu kez değerim sıfır gelmişti. Kimyasal olduğundan kendisi de emin olamadı ben de öyle. İlk kez o kadar geç geldi. Şimdi sadece göğüslerim şiş özellikle uçları çok fazla acıyor dokunmak bile acıtıyor ve ara ara giren adet sancım var başka bir değişiklik yok vücudumda. Şimdi yine umutlanıp bi hafta sonra gelirse çok üzülcem![]()
İnşllah canımm. Nasıl şikayetler peki bunlarSeni çok iyi anlıyorum Allahım seninde gönlüne göre versin inşallah hayırlı zamanda sağlıkla nasip olsun her isteyene :) Bekle bakalım o zaman gelmezse test yaparsın tekrar ama normal kaset test yap erken gebelik testlerinde şikayet çok oluyor.
Doğru sonuç vermemesiyle alakalıİnşllah canımm. Nasıl şikayetler peki bunlar
Hmmm o halde şöyle yapayım hem erken alayım hem kaset test perşembeye kadar gelmezse Perşembe sabah ilk idrarla yapayım ikisini deDoğru sonuç vermemesiyle alakalı
dün adet tarihimdi olmadım. Bugün 2. GünümSeni çok iyi anlıyorum Allahım seninde gönlüne göre versin inşallah hayırlı zamanda sağlıkla nasip olsun her isteyene :) Bekle bakalım o zaman gelmezse test yaparsın tekrar ama normal kaset test yap erken gebelik testlerinde şikayet çok oluyor.
testinizi yapın :)dün adet tarihimdi olmadım. Bugün 2. Günüm![]()
Dün öğlen adet oldum maalesef. Ama bi tuhaf geliyor yoğun değil dün epey azdı. Normalde 2. Günümde çok yoğun ve pıhtılı gelir. Ama bugünkünden daha az ve rengi açık pembe ve mat. Dünden bu yana toplasam 1 pet anca dolmuştur. Tuhaf bilemedimtestinizi yapın :)