Merhaba,
Tebrik ederim
Bende adete 4 gun kala silik cizgi gormustm . ertesin gun kan testinde 15 cikti degerim. Doktorum direk evet hamilesin demisti. adet gunumde tekrar test yaptim ozaman tam net cift cizgi cikmisti .
negatif gözüküyor şuan sonucum ama bir kaç güne tekrarlarım inşallah inşallah vardır
Merhaba,
Tebrik ederim
Bende adete 4 gun kala silik cizgi gormustm . ertesin gun kan testinde 15 cikti degerim. Doktorum direk evet hamilesin demisti. adet gunumde tekrar test yaptim ozaman tam net cift cizgi cikmisti .
13,4 ile nasıl negatif görünüyor ? Kan sonucunuzu atar misinizKızlar merhaba adetime 3 gün varken erken gebelik testim 5 dakika içerisinde bu şekilde silik çıktı kan testi yaptırdım sonuç 13,4 çıktı negatif gözüküyor sizce gebelik varmıdır bu değer yükselirmi ,yardımcı olursanız çok sevinirim
13,4 ile nasıl negatif görünüyor ? Kan sonucunuzu atar misiniz
Ya amin inşallah varsaDegeriniz negatif degil pozitifffftebrik ederimmm cok guzell rabbim saglikla kucaginiza aldirsin
Hastahanede çalışan arkadaşıma sordum doktor negatif 2-3 gün sonra testi tekrarlasın demiş ama bilmiyorum5 ve uzeri degerde hamilelik soz konusudur negatif degil testiniz orda 0 in yaninda oldugu icin negatif yaziyo deger araliklariyla ilgili yani testinizle degil
Sonuç negatif değil sadece doktor 2 gün sonra tekrarlamak adına belki öyle iletmistir.2 gün sonra tekrar kan verin değerinizi 2 günde bir 2 kat artması lazimHastahanede çalışan arkadaşıma sordum doktor negatif 2-3 gün sonra testi tekrarlasın demiş ama bilmiyorum
Öyle yapıcam teşekkürlerSonuç negatif değil sadece doktor 2 gün sonra tekrarlamak adına belki öyle iletmistir.2 gün sonra tekrar kan verin değerinizi 2 günde bir 2 kat artması lazim
negatif gözüküyor şuan sonucum ama bir kaç güne tekrarlarım inşallah inşallah vardır
negatif gözüküyor şuan sonucum ama bir kaç güne tekrarlarım inşallah inşallah v
Naptınız acaba hcg yükseldimi? Umarım bebiş vardırnegatif gözüküyor şuan sonucum ama bir kaç güne tekrarlarım inşallah inşallah vardır
Evet hamileyim değerlerim çok şükür güzel yükseliyor nasipse cuma bebişi göreceğiz inşallah rabbim sizede nasip ederNaptınız acaba hcg yükseldimi? Umarım bebiş vardırbenim de böyle olmuştu ilk denememizdi ve kimyasala döndü merak ettim ondan...inşallah sizinki sağlıklıdır
Yaa ne güzel maşallahEvet hamileyim değerlerim çok şükür güzel yükseliyor nasipse cuma bebişi göreceğiz inşallah rabbim sizede nasip eder
Çok teşekkürlerYaa ne güzel maşallahçok sevindim...hayırlı uğurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?