Adete 3 gün kala silik çizgi kan testi negatif

edmrl490

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2022
14
6
1
Kızlar merhaba adetime 3 gün varken erken gebelik testim 5 dakika içerisinde bu şekilde silik çıktı kan testi yaptırdım sonuç 13,4 çıktı negatif gözüküyor sizce gebelik varmıdır bu değer yükselirmi ,yardımcı olursanız çok sevinirim

Eklentiler

• 46102FB6-9484-4F53-8F54-AB32AD52D4F0.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 368
  • 6953B134-478D-471C-806E-C7A899F54DBB.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 318
Son düzenleme:
İnşallah sağ Salim sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Merhaba,
Tebrik ederim
Bende adete 4 gun kala silik cizgi gormustm . ertesin gun kan testinde 15 cikti degerim. Doktorum direk evet hamilesin demisti. adet gunumde tekrar test yaptim ozaman tam net cift cizgi cikmisti .

13,4 ile nasıl negatif görünüyor ? Kan sonucunuzu atar misiniz

negatif gözüküyor şuan sonucum ama bir kaç güne tekrarlarım inşallah inşallah vardır
Naptınız acaba hcg yükseldimi? Umarım bebiş vardır benim de böyle olmuştu ilk denememizdi ve kimyasala döndü merak ettim ondan...inşallah sizinki sağlıklıdır

Naptınız acaba hcg yükseldimi? Umarım bebiş vardır benim de böyle olmuştu ilk denememizdi ve kimyasala döndü merak ettim ondan...inşallah sizinki sağlıklıdır
Evet hamileyim değerlerim çok şükür güzel yükseliyor nasipse cuma bebişi göreceğiz inşallah rabbim sizede nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…