Adete 3 gün kala silik çizgi

hendii

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2025
20
0
1
26
Kızlar adetime 3 gün var laboquick marka testle yaptım normal kaset testle silik çizgi çıktı bu markada yanlış pozitif veriyo mu bilgisi olan var mı 🙄

Eklentiler

• 1000013068.webp
    1000013068.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar adetime 3 gün var laboquick marka testle yaptım normal kaset testle silik çizgi çıktı bu markada yanlış pozitif veriyo mu bilgisi olan var mı 🙄
Bu markayı ben de kullandım ama hiç yalancı pozitif vermedi

Ama nedense ben göremedim testlerde silik çizgiyi foto yüklenince kalitesi düşüyor maalesef

Olabilir en alttaki testte var silik çizgi diğerlerini dün yapmıştım hepsini bir attım çok silik zaten zor görünüyo biraz ben yinede sormak istedim çok yanlış pozitif aldım çünkü o kadar netti ki kanda yoktu

Olabilir en alttaki testte var silik çizgi diğerlerini dün yapmıştım hepsini bir attım çok silik zaten zor görünüyo biraz ben yinede sormak istedim çok yanlış pozitif aldım çünkü o kadar netti ki kanda yoktu
O yüzden test iyi mi değil mi bilmiyorum ilk defa kullanıyorum bu markayı

Adetin geçmesini bekleyin en iyi sonuç o zaman belli olur biliyorum beklemek çok zor ama böyle arada kalmak daha zor maalesef

Adetin geçmesini bekleyin en iyi sonuç o zaman belli olur biliyorum beklemek çok zor ama böyle arada kalmak daha zor maalesef
Elimde fazla test var koyulaşıp koyulasmadigina bakarım kan için adetin geçmesini beklerim beta düşük olunca zor oluyo süreç

Banada yardımcı olur musunuz dpo 17 test negatif klomen kullandım 2 ay ama gebelik olmadı yaşayan var mı kullananlar

5 dakikadan sonra çıktıysa ciddiye almayın

Back
X