Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu markayı ben de kullandım ama hiç yalancı pozitif vermediKızlar adetime 3 gün var laboquick marka testle yaptım normal kaset testle silik çizgi çıktı bu markada yanlış pozitif veriyo mu bilgisi olan var mı![]()
Ama nedense ben göremedim testlerde silik çizgiyi foto yüklenince kalitesi düşüyor maalok silik zaten burda kalite düşüyo olabilir
O yüzden test iyi mi değil mi bilmiyorum ilk defa kullanıyorum bu markayıOlabilir en alttaki testte var silik çizgi diğerlerini dün yapmıştım hepsini bir attım çok silik zaten zor görünüyo biraz ben yinede sormak istedim çok yanlış pozitif aldım çünkü o kadar netti ki kanda yoktu
Elimde fazla test var koyulaşıp koyulasmadigina bakarım kan için adetin geçmesini beklerim beta düşük olunca zor oluyo süreçAdetin geçmesini bekleyin en iyi sonuç o zaman belli olur biliyorum beklemek çok zor ama böyle arada kalmak daha zor maalesef
Teşekkür ederim yorumunuz içinAdetin geçmesini bekleyin en iyi sonuç o zaman belli olur biliyorum beklemek çok zor ama böyle arada kalmak daha zor maalesef
İnşallah herşey gönlünüzce olurElimde fazla test var koyulaşıp koyulasmadigina bakarım kan için adetin geçmesini beklerim beta düşük olunca zor oluyo süreç
5 dakikadan sonra çıktıysa ciddiye almayınKızlar adetime 3 gün var laboquick marka testle yaptım normal kaset testle silik çizgi çıktı bu markada yanlış pozitif veriyo mu bilgisi olan var mı![]()
5 dakika olmadan çıktı koyulaşır umarım bekleyip görücem artık5 dakikadan sonra çıktıysa ciddiye almayın