Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adetime 3 gün var beş gün kala yaptığım testte çok çok az silik çizgi vardı buraya da yüklemiştim adet günüme kadar test yapmak istemiyorum zaten testim yok sizde durumlar nasıl pozitif çıkanlar var mı test yapanlar var mı belirtiler. Var mı
Kızlar adetime 3 gün var beş gün kala yaptığım testte çok çok az silik çizgi vardı buraya da yüklemiştim adet günüme kadar test yapmak istemiyorum zaten testim yok sizde durumlar nasıl pozitif çıkanlar var mı test yapanlar var mı belirtiler. Var mı
Ay lütfen yapmayın bende buradaki yorumları okuyup yaptım ve çıkmadı üzüldüm . Tam reglimin geciktiği ilk gün yaptım pozitif çıktı. Ama erken gebelik testiydi . Kaset testte çok az silik çizgi çıkmıştı. Artık sürekli hamilelik testi almaktan yorulmuştum meraktan bence gecikmeyi bekleyin
Hayır canım. Adetime 3 gün kala iki test yaptım. Gündüz erken gebelik testi yapmıştım, silik pembe bir çizgi çıktı… akşam normal kaset test yapmıştım ve aynı şekilde silik pembe bir çizgi çıkmıştı. Sonraki günler ara ara tekrarladım testi gittikçe koyulaştı. Ve adetim 4 gün geciktiğinde çok netti.
Bende adet günümü beklicem yoksa testleri boşuna harcıyorum 1 yaşında kızım var hem polikistik over hem de rahimde bir tüpüm kapalı ama kızım tedavi olmadan oldu inşallah tekrar bu şekilde olur
Bende adet günümü beklicem yoksa testleri boşuna harcıyorum 1 yaşında kızım var hem polikistik over hem de rahimde bir tüpüm kapalı ama kızım tedavi olmadan oldu inşallah tekrar bu şekilde olur
İdrar pozitif kan negatif sonra idrar negatif sonra tekrar idrar pozitif sonra silik. Kan yaptırmaya korkuyorum. Fazla özet oldu aslında toplam 3 kan verdim negatif çıktı, 4 gün sonra idrar pozitif çıktı. Ne olduğunu anlayamıyorum. Hadi ilk pozitiflerde test bozuktu diyelim (skt yazmadığınınfark ettim sonradan) başka marka yaptım pozitif çıktı sonra silindi anlamıyorum artık bir şey ben bu işten ahhaha her türlü istatistik gördüm ama sonucu hala bilmiyorım