Adete 3gün kala pozitif test ve kasık ağrısı

cicek1996

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
37
26
3
Merhaba arkadaşlar sitede yeniyim Adet olmama 3gün var bugün test yaptım 4kere hepsi pozitif çıktı. Ama bi kaç gündür sol kasığımda hafif bir sancı var. Adet sancısı gibi ama ara ara olup duruyo. Aranızda böyle bişey yaşayan var mı? Ve adet günümü beklemeden doktora gitmelimiyim sizce?

Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah gebelik olduğu içindir kaşık ağrın endişelenme adet gününü bekle sonra git hem kan vermiş olursun

Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah gebelik olduğu içindir kaşık ağrın endişelenme adet gününü bekle sonra git hem kan vermiş olursun

Çok teşekkür ederim allah razı olsun adet günüm sokağa çıkma yasağına denk geldiği için şimdiden gitsem mi diye düşünmüştüm. İlk olucak o yüzden çok heyecanlıyım

Çok teşekkür ederim allah razı olsun adet günüm sokağa çıkma yasağına denk geldiği için şimdiden gitsem mi diye düşünmüştüm. İlk olucak o yüzden çok heyecanlıyım
Yasak çıksın aradan hem adet günün de geçmiş olur gidersin artık görmeye sağlıkla alırsın inşallah kucağına güzel heyecanlar bunlar

Bide ben malum hamile olduğumu bilmediğim için oruç tutuyodum devam etmelimiyim tutmaya bi zararı olur mu bi bilgin var mı
Aslında daha yeni olduğu için gerekli beşini vucudundan karışıyordur ama doktorlar tutmamayı öneriyorlar her ihtimale karşı korkma bişey olmaz allahın izniyle bilmemişsin zaten folik asit kullanıyor musun

Hayır kullanmıyorum aslında o yüzdende biran önce doktora gitmek istiyorum dediğim gibi ilk olucak tecrübesizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…