Adete 4 gün kala Beta hcg 4.44

ednc95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2021
13
7
1
29
Reglime dört gün kala kanda gebelik testi yaptırdım betahcg 4.44 çıktı acaba bi gebelik olusabilir mi yoksa reglime yakın diye mi yüksek çıkmıştır.

İki gün sonra testinizi tekrarlayın yükselmesi muhtemel gibi duruyor

Reglime dört gün kala kanda gebelik testi yaptırdım betahcg 4.44 çıktı acaba bi gebelik olusabilir mi yoksa reglime yakın diye mi yüksek çıkmıştır.
Reglin yaklaşmasıyla bhcg nin alakasi var mı ki

Adete yakın yükseliyo ama bu denli değil bence iki gün sonra tekrarla canım yükselme ihtimali var

Bugün test yaptırdım beta hcg 355 çıktı yani hamileymisim 😊 ben kendim cok aradim benim durumumda olan biri var mi diye insallah bunu goren birine bir umut olur 🤗

Bugün test yaptırdım beta hcg 355 çıktı yani hamileymisim 😊 ben kendim cok aradim benim durumumda olan biri var mi diye insallah bunu goren birine bir umut olur 🤗
Yaa çok sevindim benimde dün gece betam 4.9 cikti adetime 4 gun kala acaba benimde varmidir yaa hayirli olsun sizeds

Back
X