Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reglin yaklaşmasıyla bhcg nin alakasi var mı kiReglime dört gün kala kanda gebelik testi yaptırdım betahcg 4.44 çıktı acaba bi gebelik olusabilir mi yoksa reglime yakın diye mi yüksek çıkmıştır.
İste bende bilmiyorum merak ettim o yüzden sorayım dedimReglin yaklaşmasıyla bhcg nin alakasi var mı ki
İnsallahİki gün sonra testinizi tekrarlayın yükselmesi muhtemel gibi duruyor
Adete yakın yükseliyo ama bu denli değil bence iki gün sonra tekrarla canım yükselme ihtimali varReglime dört gün kala kanda gebelik testi yaptırdım betahcg 4.44 çıktı acaba bi gebelik olusabilir mi yoksa reglime yakın diye mi yüksek çıkmıştır.
Belirtin varmı canımİnsallah![]()
Bel agrim ve kasiklarimda agri var ama adet olacagim icin mi gebelik okdugu icin mi bilemiyorumBelirtin varmı canım
Ayy insallah yaAdete yakın yükseliyo ama bu denli değil bence iki gün sonra tekrarla canım yükselme ihtimali var
Belirtiler hep aynı oluyor ama işte inşallah sizinki hamileliktendirBel agrim ve kasiklarimda agri var ama adet olacagim icin mi gebelik okdugu icin mi bilemiyorum
İnsallahBelirtiler hep aynı oluyor ama işte inşallah sizinki hamileliktendir
Bugün test yaptırdım beta hcg 355 çıktı yani hamileymisimReglime dört gün kala kanda gebelik testi yaptırdım betahcg 4.44 çıktı acaba bi gebelik olusabilir mi yoksa reglime yakın diye mi yüksek çıkmıştır.
Yaa çok sevindim benimde dün gece betam 4.9 cikti adetime 4 gun kala acaba benimde varmidir yaa hayirli olsun sizedsBugün test yaptırdım beta hcg 355 çıktı yani hamileymisimben kendim cok aradim benim durumumda olan biri var mi diye insallah bunu goren birine bir umut olur
![]()
Bence 2 gün sonra yaptirin kan testi ama bence vardirYaa çok sevindim benimde dün gece betam 4.9 cikti adetime 4 gun kala acaba benimde varmidir yaa hayirli olsun sizeds