- 12 Mart 2020
- 340
- 148
- 18
- Konu Sahibi pembeportakalizmir
Arkadaşlar selam bat 4 mayıs şimdi açıklandı kan sonucum beta hcg 61.27 nasıl sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli olan şuan kaç olduğu degil 2 günde bir katlanması düzenli olarak katlanırsa sorun yok demektirArkadaşlar selam bat 4 mayıs şimdi açıklandı kan sonucum beta hcg 61.27 nasıl sizce
Öyle ama şuan için sormak istedim daha yeni öğrendim 4 5 günüm var reglimeÖnemli olan şuan kaç olduğu degil 2 günde bir katlanması düzenli olarak katlanırsa sorun yok demektir
Çok teşekkür ederim canim malum ilki düşük olunca insan korkuyor doktorda normal dedi pazartesi gidicem bidaha doktora iyi doktor araştırıyoruzSelam benimde 3 gün kala 81 indi 2 gün sonra 385 e çıktı normal değerin
Benimde düşük tehlikem vardı kahverengi lekelenmelerim geldi progestan verdi ve korona sebebiyle hep yatıyorum 2,5 ay oldu hergün istemeden de olsa evde yatış :) geçti düşük tehlikemÇok teşekkür ederim canim malum ilki düşük olunca insan korkuyor doktorda normal dedi pazartesi gidicem bidaha doktora iyi doktor araştırıyoruz
Çok şükür sağlıkla kucağınıza alın inşallah benimki normal diyorsunuz yani ilk bebegimin 16ydi 2 gün sonra düşük yaşadım zatenBenimde düşük tehlikem vardı kahverengi lekelenmelerim geldi progestan verdi ve korona sebebiyle hep yatıyorum 2,5 ay oldu hergün istemeden de olsa evde yatış :) geçti düşük tehlikem
Bana dua et olurmu canim yarın hemen hastaneye gitmek istemiyorum pzt gitsem daha iyiGayet güzel bence cnm ☺ Rabbim hepiniz için tamamına erdirsin❣
Ederim tabi kuzum rabbim hamile olanlara kolaylık ve hayırlı evlat nasip etsin biz isteyenlere en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsinBana dua et olurmu canim yarın hemen hastaneye gitmek istemiyorum pzt gitsem daha iyi
Amin inşallah bu aralar zorluk çekiyorum bulantı koku diş ağrısı darısı sizinde başınızaÇok şükür sağlıkla kucağınıza alın inşallah benimki normal diyorsunuz yani ilk bebegimin 16ydi 2 gün sonra düşük yaşadım zaten
Aminnnnn canım benimEderim tabi kuzum rabbim hamile olanlara kolaylık ve hayırlı evlat nasip etsin biz isteyenlere en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin![]()
Inşallah bebeğim yerinde dursun da herşeye raziyimAmin inşallah bu aralar zorluk çekiyorum bulantı koku diş ağrısı darısı sizinde başınıza
Gayet güzel maşallah hayırlı olsun rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahArkadaşlar selam bat 4 mayıs şimdi açıklandı kan sonucum beta hcg 61.27 nasıl sizce
Çok teşekkür ederim güzel kalpleriniz olduğu sürece bebeğim sağlıkla gelir çok sagolunGayet güzel maşallah hayırlı olsun rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah![]()
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim güzel kalpleriniz olduğu sürece bebeğim sağlıkla gelir çok sagolun
Gayet güzel maşallah hayırlı olsun rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah![]()
Pazartesi gitmeyi düşünüyorm yarın gidicektim ama eşim biraz daha bekleyelim dediRica ederim canım![]()
Durumlar malum canım biraz beklersen keseyide görebilirsin gidincePazartesi gitmeyi düşünüyorm yarın gidicektim ama eşim biraz daha bekleyelim dedi