• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 4 gun kala erken gebelik testi

hrlyquinn

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2024
43
24
8
38
Kizlar merhaba. Adete 4 gun var 10 dpo dun aksam prodoctor test yaptim belki de görmek istediğim icin bilmiyorum cizgi gorur gibi oldum umutlandim tabi. Bu sabah tekrar yaptim yok aksam yaptim yine yok. Moralim cok bozuk eve sigamiyorum esime de bir şey soylemedim. Bir yanim sabah kalk tekrar test yap diyor diger yandan birak adeti bekle. Olsa cikardi artik degil mi?

Kizlar merhaba. Adete 4 gun var 10 dpo dun aksam prodoctor test yaptim belki de görmek istediğim icin bilmiyorum cizgi gorur gibi oldum umutlandim tabi. Bu sabah tekrar yaptim yok aksam yaptim yine yok. Moralim cok bozuk eve sigamiyorum esime de bir şey soylemedim. Bir yanim sabah kalk tekrar test yap diyor diger yandan birak adeti bekle. Olsa cikardi artik degil mi?
Testin fotoğrafını at bakalım canım bizde. Ayrıca çıkmayabilir. Geç döllenme ihtimali de var ve öyle olmasa bile en doğru sonucu gecikmedeyken alırsın. Bence en erken adet gününde yap

Telefonun fenerini tuttugumda gorunuyor ama sanirim testin kendi cizgisiydi zaten olsa cikardi artik.

Back
X