Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende görüyorumKızlar ben hayali çizgi görüyorum sizce var mı?
İlk 5-6 dkda çıktı.
Ayy heyecandan napacağımı şaşırdım umarım yanıltmıyordurrBende görüyorum
Tedavi fln mı gördün bu ay durum nedir anlatmak istersenAyy heyecandan napacağımı şaşırdım umarım yanıltmıyordurr![]()
Sadece prolaktin hormonum yüksekti bu ay ilaca başladım ve normal yumurtlama günlerimi değerlendirdim inşallah vardır gebelikTedavi fln mı gördün bu ay durum nedir anlatmak istersen
Yok hiç beklemedi 5 dkda böyle olduGenelde bu testlerde bekleyınce böyle oluyor yanıltabılıuor ama sen 5 6 dk da çıktığını söylediğin için gebelik olablr
Aaa hatırladım ama seninki belli oluyordu bayağı. Ben 2 gün sonra bidaha tekrarlayayım bakalım çizgi daha da netleşecek miiGece bnm testıme yorum yapmıştın ordan hatrladım seni bende adet günümü bekliyorum yeni test yapmak için beraber bekleyeblırz bence çok heyecanlı vakit geçmiyor![]()
İnşallah canımAaa hatırladım ama seninki belli oluyordu bayağı. Ben 2 gün sonra bidaha tekrarlayayım bakalım çizgi daha da netleşecek miiberaber bekleyelim
inşallah ikimizinde vardır
Bel ve kasık ağrım var bir de bugün bacağıma ağrı saplanıyor, senin?Belirtin var mı peki
Sana yemin ederim ben de öyleyim, esnemekten ağzım yırtılacak. Çok uykum var acaba psikolojik mi niye böyle oldukÇok halsizim gözlerim sürekli uykum varmiş gbi acıyor sürekli bi esneme hali var
Hayırlı olsun canım var inşallah. Bende bu şekilde öğrendiğim de beta 32 ile öğrenmiştim adete 2 kalaKızlar ben hayali çizgi görüyorum sizce var mı?
İlk 5-6 dkda çıktı.
Teşekkür ederim ben de adet günü kan veririmHayırlı olsun canım var inşallah. Bende bu şekilde öğrendiğim de beta 32 ile öğrenmiştim adete 2 kala
İnşallah güzel haber al kuzum benim bende test yapıp duruyorum daha bişey yok gibi normalde pikten sonra 14.gun demi adet öyleyse 5 günüm var adeteTeşekkür ederim ben de adet günü kan veririm![]()
Benim 3 gün kaldı sabah kaset test yaptım çıktı yine. Bence ertesi günü yapın çıkar eminimİnşallah güzel haber al kuzum benim bende test yapıp duruyorum daha bişey yok gibi normalde pikten sonra 14.gun demi adet öyleyse 5 günüm var adete