Adete 4 gün kala eskiden alınan testte pozitif

Hayatcandann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
593
251
103
29
Meraba arkadaşlar pcosum bu ay femara kullanmıştım geçen yıldan kalma erken gebelik testi vardı evde sırf meraktan ,hamile olsam bile negatif çıkar düşüncesiyle bu sabah yaptım anında böyle oldu şok oldum.test bayadir evde duruyordu yanlış yada bozulmuş olamaz değilmi .simdiyekadar 3kez hamile kalmıştım (düşük oldu) hiç adetten önce böyle çıkmamıştı çok şaşırdım içim bı yandan eşime soyliyim diyorum bı yandan adeti bekle tekrar test yap sonra söyle diyor 🙈

Eklentiler

• IMG_20230604_091657_1.webp
    IMG_20230604_091657_1.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 78
Idrarda cikan kan da kesin cikar bence esinize soylemeden sabah saglik ocaginda kan verin en kesin sonuc insallah rabbim hayirlisiyla nasip etsin

Meraba arkadaşlar pcosum bu ay femara kullanmıştım geçen yıldan kalma erken gebelik testi vardı evde sırf meraktan ,hamile olsam bile negatif çıkar düşüncesiyle bu sabah yaptım anında böyle oldu şok oldum.test bayadir evde duruyordu yanlış yada bozulmuş olamaz değilmi .simdiyekadar 3kez hamile kalmıştım (düşük oldu) hiç adetten önce böyle çıkmamıştı çok şaşırdım içim bı yandan eşime soyliyim diyorum bı yandan adeti bekle tekrar test yap sonra söyle diyor 🙈
Bence sen yine kan falan ver sonra eşine söyle net olsun pozitif ama olsun bu arada hayırlı olsun 💕💕😊

Yorumunuz için çok teşekkür ederim:) malatyadayim deprembolgesi diye sağlık ocakları kan yapamıyor şuan ozellerin coguda yok devlete gidecem mecbur direk gidip kan yapabilir miyim acaba

belirtilerin varmiydi cnm

belirtilerin varmiydi cnm
Belirtim göğüs ucun ağrıyor arasıra adet ağrım oluyor uykum geliyor ,ama geçen ay adete bı hafta kala akıntım yoğundu hamileyim diye düşündüm ama adet olmustum ama bu ay ki adetini beklerken akıntım çok çok az oldu

Belirtim göğüs ucun ağrıyor arasıra adet ağrım oluyor uykum geliyor ,ama geçen ay adete bı hafta kala akıntım yoğundu hamileyim diye düşündüm ama adet olmustum ama bu ay ki adetini beklerken akıntım çok çok az oldu
Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Yumurtlama günlerini takip ettin mi. Planlımı oldu yani🌸🧿

anladim cnm saol saglikla alirsin insallah kucagina

Yaptım tekrar canım adetten 1gun öncede kan verdim çok şükür 413 çıktı
Yaa çok sevindim🥰 taa aralıkta yazmışsınız aynı durumlardan muzdaripmişiz. Yeni gördüm. Bende de pozitif çıktı ama değer düşüktü yarın tekrar kan vereceğim inşallah benimki de yüksek çıkar 🙏 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😍🤲🤲

Back
X