- 4 Nisan 2023
- 291
- 42
- 28
- 22
- Konu Sahibi Esrayilmaz46
-
Peki bugün gün içerisinde yapsam çıkar mı acaba sabırsızlanıyorum ama yemek fln yedim işteBenim çıkmıştı .
Yarın ilk idrarla yapın bencePeki bugün gün içerisinde yapsam çıkar mı acaba sabırsızlanıyorum ama yemek fln yedim işte
Öyle yapcam olmadı nimo erken gebelik testini kullandınız mı daha önceYarın ilk idrarla yapın bence
Yalancı pozitif çıkarıyor diye biliyorum ama yinede elinizde ki oysa yarın sabah deneyinÖyle yapcam olmadı nimo erken gebelik testini kullandınız mı daha önce
Bende dedim eczanedekilere yalancı pozitif veriyo diyolae genelde dedim müşterilerim hep memnun hiç şikayet gelmedi dediler bunda silik çıkarsa başka test alırım ya da direkt kan veririm inşaallah vardır Allah isteyen herkese nasip etsinYalancı pozitif çıkarıyor diye biliyorum ama yinede elinizde ki oysa yarın sabah deneyin
Bence çıkarsa direk kan verinBende dedim eczanedekilere yalancı pozitif veriyo diyolae genelde dedim müşterilerim hep memnun hiç şikayet gelmedi dediler bunda silik çıkarsa başka test alırım ya da direkt kan veririm inşaallah vardır Allah isteyen herkese nasip etsin
İnşaallah çıkar ya artık yoruldum gerçekten tükendimBence çıkarsa direk kan verin
Sizi çok iyi anlıyorum bende kendimi tükenmiş hissediyorumİnşaallah çıkar ya artık yoruldum gerçekten tükendim
Siz kaç yıllık evlisinizSizi çok iyi anlıyorum bende kendimi tükenmiş hissediyorum
Benim daha yeni ama pcosum olduğu için ilk günden beri istiyoruz ne yazık ki olmadı bir kaç aydır denememe rağmen yıprandımSiz kaç yıllık evlisiniz
Ama pcosla hamile kalırsan çoğul gebelik ihtimali artıyormuş bana 5 yıl oldu artık vücudum kaldırmıyoBenim daha yeni ama pcosum olduğu için ilk günden beri istiyoruz ne yazık ki olmadı bir kaç aydır denememe rağmen yıprandım
İnşallah öyle olur ben kendim de ikizim ailemde de çok ikiz var Rabbim sizin içinize doğurmuş olsunAma pcosla hamile kalırsan çoğul gebelik ihtimali artıyormuş bana 5 yıl oldu artık vücudum kaldırmıyo
Ay inşaallah ya ikiz olur çünkü benim çevremde ne kadar pcoslu varsa biraz zor hamile kaldılar ama ikiz oldu hepİnşallah öyle olur ben kendim de ikizim ailemde de çok ikiz var Rabbim sizin içinize doğurmuş olsun
Zor olmasın ama inşallah sağlıklı ikiz olsunAy inşaallah ya ikiz olur çünkü benim çevremde ne kadar pcoslu varsa biraz zor hamile kaldılar ama ikiz oldu
Allah yeter bize zorlaştırıyosa bi bildiği vardır cefasını çektiğimiz gibi sefasını da çekicez inşaallah vardır bunda bi hayırZor olmasın ama inşallah sağlıklı ikiz olsunRabbim size de inşallah bir an önce nasip etsin
Amin hayırlısı artıkAllah yeter bize zorlaştırıyosa bi bildiği vardır cefasını çektiğimiz gibi sefasını da çekicez inşaallah vardır bunda bi hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?