Adete 4 gün kala gebelik testim

Aitach

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2022
42
12
3
27
Merhaba kızlar. Adetime 4 gün var. Bugün pembemsi lekelenmem oldu. Şüphelendim test yaptım böyle çıktı. Hamilelik ola bilir mi?

Eklentiler

• 0137F370-38F9-4B2C-8A18-6A9EB6DEE383.webp
    0137F370-38F9-4B2C-8A18-6A9EB6DEE383.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 2.485
Merhabalar silik çizgi belli oluyor kan tahlili verin yarın hayırlıysa inşallah vardır

İnşallah🙏🏻 adet günümü beklesem mi diyorum acaba. Tam emin olmak için. Bilmiyorum ya heyecan bastı inşallah vardır♥️🙏🏻
Bekle adet gününü adet olmazsan o gün yap ya da ertesi gün evet beklemek çok zor sabırsızlanıyor insan ama beta az çıkarsa neden az vs vs diye düşünürsn o da stres yapar en iyisi bekle sabret Allah'ım inşallah nasip eder 🙏

Evet var hayırlı olsun

Bekle adet gününü adet olmazsan o gün yap ya da ertesi gün evet beklemek çok zor sabırsızlanıyor insan ama beta az çıkarsa neden az vs vs diye düşünürsn o da stres yapar en iyisi bekle sabret Allah'ım inşallah nasip eder 🙏
Çok teşekkür ederim♥️ aynen ümitlenmek istemiyorum. İnşallah öyle yaparım. Amin İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısını🙏🏻

Merhaba kızlar. Adetime 4 gün var. Bugün pembemsi lekelenmem oldu. Şüphelendim test yaptım böyle çıktı. Hamilelik ola bilir mi?
Merhabalar naptınız kan verdiniz mii sonuç ne benimde yarın 4 gün kalmış oluyor test yapmak istiyorum ama bir yandan sabretmek de istiyorum size bekleyin demişim ama 🤭

Var gibi ama bence kan tahlili için biraz bekleyin 🥰 evet biliyorum meraktan catliyorsunuz ama kan verseniz büyük ihtimalle Cook düşük bir değer çıkacak sonra sürekli kan vermeye gideceksiniz yükseldi mi diye en güzeli 4 gün bekleyin. Doktora da en erken adetiniz geciktikten 10 gün sonra gidin çünkü gitseniz bile bir şey göremeyecek doktor

Merhabalar naptınız kan verdiniz mii sonuç ne benimde yarın 4 gün kalmış oluyor test yapmak istiyorum ama bir yandan sabretmek de istiyorum size bekleyin demişim ama 🤭
Merhaba. Biz bugün 7 haftalık olduk♥️ sizde durum nasıl? Allah hayırlısını nasip etsin

Merhaba. Biz bugün 7 haftalık olduk♥️ sizde durum nasıl? Allah hayırlısını nasip etsin
Merhaba benimde yarın regl günüm 4 gün kala açık kahve leke gördüm cmasirim da bugün de normal akntm vardı gebelik olablrmi szce leke bir DHA gelmedi

Yaaaaa çok mutlu olduuuuum🥹🥹 Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Doktora gittin mi?
Gittim gittim kese gözükmedi yarın kendi doktoruma tekrardan gidicem en son cuma günü beta 203 t şuan yükselmiştir umarım

Gittim gittim kese gözükmedi yarın kendi doktoruma tekrardan gidicem en son cuma günü beta 203 t şuan yükselmiştir umarım
Canım hayırlısı olsun cokk sevindim 🥹🥹benimde geçen ay kimyasal gebeliğim oldu doktor korunmaya gerek yok dedi değerim düştü ve regl oldum bitti korunmadık bu ay adete 3-4 gün kala çok hafif pembe beyaz akıntılarım vardı şüphelendim test yaptım pozitif çoktı çok oldum kan verdim acilden 2 saate çıkar dediler çok korkuyorum gene kanama adete döner bu da kimyasal olur mu diye :(( senin pembe kanama ne kadar zaman sonra durdu acaba

Back
X