Adete 4 gün kala gebelik testim

Aitach

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2022
42
12
3
27
Merhaba kızlar. Adetime 4 gün var. Bugün pembemsi lekelenmem oldu. Şüphelendim test yaptım böyle çıktı. Hamilelik ola bilir mi?

Eklentiler

• 0137F370-38F9-4B2C-8A18-6A9EB6DEE383.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 2.486
Merhabalar silik çizgi belli oluyor kan tahlili verin yarın hayırlıysa inşallah vardır

İnşallah adet günümü beklesem mi diyorum acaba. Tam emin olmak için. Bilmiyorum ya heyecan bastı inşallah vardır
Bekle adet gününü adet olmazsan o gün yap ya da ertesi gün evet beklemek çok zor sabırsızlanıyor insan ama beta az çıkarsa neden az vs vs diye düşünürsn o da stres yapar en iyisi bekle sabret Allah'ım inşallah nasip eder

Evet var hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim aynen ümitlenmek istemiyorum. İnşallah öyle yaparım. Amin İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısını

Merhaba kızlar. Adetime 4 gün var. Bugün pembemsi lekelenmem oldu. Şüphelendim test yaptım böyle çıktı. Hamilelik ola bilir mi?
Merhabalar naptınız kan verdiniz mii sonuç ne benimde yarın 4 gün kalmış oluyor test yapmak istiyorum ama bir yandan sabretmek de istiyorum size bekleyin demişim ama

Var gibi ama bence kan tahlili için biraz bekleyin evet biliyorum meraktan catliyorsunuz ama kan verseniz büyük ihtimalle Cook düşük bir değer çıkacak sonra sürekli kan vermeye gideceksiniz yükseldi mi diye en güzeli 4 gün bekleyin. Doktora da en erken adetiniz geciktikten 10 gün sonra gidin çünkü gitseniz bile bir şey göremeyecek doktor

Merhabalar naptınız kan verdiniz mii sonuç ne benimde yarın 4 gün kalmış oluyor test yapmak istiyorum ama bir yandan sabretmek de istiyorum size bekleyin demişim ama
Merhaba. Biz bugün 7 haftalık olduk sizde durum nasıl? Allah hayırlısını nasip etsin

Merhaba. Biz bugün 7 haftalık olduk sizde durum nasıl? Allah hayırlısını nasip etsin
Merhaba benimde yarın regl günüm 4 gün kala açık kahve leke gördüm cmasirim da bugün de normal akntm vardı gebelik olablrmi szce leke bir DHA gelmedi

Yaaaaa çok mutlu olduuuuum Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Doktora gittin mi?
Gittim gittim kese gözükmedi yarın kendi doktoruma tekrardan gidicem en son cuma günü beta 203 t şuan yükselmiştir umarım

Gittim gittim kese gözükmedi yarın kendi doktoruma tekrardan gidicem en son cuma günü beta 203 t şuan yükselmiştir umarım
Canım hayırlısı olsun cokk sevindim benimde geçen ay kimyasal gebeliğim oldu doktor korunmaya gerek yok dedi değerim düştü ve regl oldum bitti korunmadık bu ay adete 3-4 gün kala çok hafif pembe beyaz akıntılarım vardı şüphelendim test yaptım pozitif çoktı çok oldum kan verdim acilden 2 saate çıkar dediler çok korkuyorum gene kanama adete döner bu da kimyasal olur mu diye ( senin pembe kanama ne kadar zaman sonra durdu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…