Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahMerhabalar silik çizgi belli oluyor kan tahlili verin yarın hayırlıysa inşallah vardır
Bekle adet gününü adet olmazsan o gün yap ya da ertesi gün evet beklemek çok zor sabırsızlanıyor insan ama beta az çıkarsa neden az vs vs diye düşünürsn o da stres yapar en iyisi bekle sabret Allah'ım inşallah nasip ederİnşallahadet günümü beklesem mi diyorum acaba. Tam emin olmak için. Bilmiyorum ya heyecan bastı inşallah vardır
![]()
Çok teşekkür ederimBekle adet gününü adet olmazsan o gün yap ya da ertesi gün evet beklemek çok zor sabırsızlanıyor insan ama beta az çıkarsa neden az vs vs diye düşünürsn o da stres yapar en iyisi bekle sabret Allah'ım inşallah nasip eder![]()
Çok teşekkür ederim İnşallah hayırlısı olurEvet var hayırlı olsun
Merhabalar naptınız kan verdiniz mii sonuç ne benimde yarın 4 gün kalmış oluyor test yapmak istiyorum ama bir yandan sabretmek de istiyorum size bekleyin demişim amaMerhaba kızlar. Adetime 4 gün var. Bugün pembemsi lekelenmem oldu. Şüphelendim test yaptım böyle çıktı. Hamilelik ola bilir mi?
Var gibi ama bence kan tahlili için biraz bekleyinMerhaba kızlar. Adetime 4 gün var. Bugün pembemsi lekelenmem oldu. Şüphelendim test yaptım böyle çıktı. Hamilelik ola bilir mi?
Merhaba. Biz bugün 7 haftalık oldukMerhabalar naptınız kan verdiniz mii sonuç ne benimde yarın 4 gün kalmış oluyor test yapmak istiyorum ama bir yandan sabretmek de istiyorum size bekleyin demişim ama![]()
Merhaba benimde yarın regl günüm 4 gün kala açık kahve leke gördüm cmasirim da bugün de normal akntm vardı gebelik olablrmi szce leke bir DHA gelmediMerhaba. Biz bugün 7 haftalık olduksizde durum nasıl? Allah hayırlısını nasip etsin
Merhabalarrrr bende hamileyimmmMerhaba. Biz bugün 7 haftalık olduksizde durum nasıl? Allah hayırlısını nasip etsin
Yaaaaa çok mutlu olduuuuumMerhabalarrrr bende hamileyimmm5 haftalık gösteriyor ama o kadar bile değil daha küçük
Gittim gittim kese gözükmedi yarın kendi doktoruma tekrardan gidicem en son cuma günü beta 203 t şuan yükselmiştir umarımYaaaaa çok mutlu olduuuuumAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Doktora gittin mi?
Canım hayırlısı olsun cokk sevindimGittim gittim kese gözükmedi yarın kendi doktoruma tekrardan gidicem en son cuma günü beta 203 t şuan yükselmiştir umarım