Adete 4 gun kala ovulasyon testi hamile miyim

dilarazeynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
384
499
103
37
Arkadaşlar adetim 3 ya da 4 günüm var ve sabah ilk idrarla ovulasyon testi yapayım dedim ve ikinci çizgi birinci çizgiden daha koyu sizce hamilelik olabilir mi aranızda böyle öğrenen var mı

Arkadaşlar adetim 3 ya da 4 günüm var ve sabah ilk idrarla ovulasyon testi yapayım dedim ve ikinci çizgi birinci çizgiden daha koyu sizce hamilelik olabilir mi aranızda böyle öğrenen var mı
hamilelikte olablr gec yumurtlama da olablr.eger ay ortasinda yine test yapip pozitifi gorduysen hamilelik olarblr.normal bi gebelik testi yapsanda cikarcan indalalh vardr hayirlsii olsun

Bende ilk ovulasyon testiyle ogrendim diyebilirim canım hamileliğin hayırlı olsun Rabbim kucağına almayi da nasip etsin inşallah. ..

Googleden gir siteye cnm uygulmadan yuklemiyr ovi testinnde fotosunu atrmsn merak ettm

Koyu olan ovulasyon testi daha açık olan gebelki testi

Eklentiler

• IMG-20170202-WA0002.webp
    IMG-20170202-WA0002.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 654
Canım ben de böyle öğrenmiştim. Şimdi heveslendirmeyeyim ama pozitif büyük ihtimalle

Yumurtlaman ne zamandı canım( ben de 10 aydır istiyorum suan ovulasyon testi kullanıyorum da)Allah tüm isteyene nasip etsin

Back
X