- 9 Aralık 2014
- 384
- 499
- 103
- 37
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
hamilelikte olablr gec yumurtlama da olablr.eger ay ortasinda yine test yapip pozitifi gorduysen hamilelik olarblr.normal bi gebelik testi yapsanda cikarcan indalalh vardr hayirlsii olsunArkadaşlar adetim 3 ya da 4 günüm var ve sabah ilk idrarla ovulasyon testi yapayım dedim ve ikinci çizgi birinci çizgiden daha koyu sizce hamilelik olabilir mi aranızda böyle öğrenen var mı
gözün aydın darısı bekleyenlere ovulasyon testi ile de mi gebelik öğreniliyoArkadaşlar adetim 3 ya da 4 günüm var ve sabah ilk idrarla ovulasyon testi yapayım dedim ve ikinci çizgi birinci çizgiden daha koyu sizce hamilelik olabilir mi aranızda böyle öğrenen var mı
Canım valla bende duymuştum böyle öğrenenleri o yüzden çok umutlandım çok teşekkür ederimBende ilk ovulasyon testiyle ogrendim diyebilirim canım hamileliğin hayırlı olsun Rabbim kucağına almayi da nasip etsin inşallah. ..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimseyi aratmasingözün aydın darısı bekleyenlere ovulasyon testi ile de mi gebelik öğreniliyo
Canım ben de böyle öğrenmiştim. Şimdi heveslendirmeyeyim ama pozitif büyük ihtimalleArkadaşlar adetim 3 ya da 4 günüm var ve sabah ilk idrarla ovulasyon testi yapayım dedim ve ikinci çizgi birinci çizgiden daha koyu sizce hamilelik olabilir mi aranızda böyle öğrenen var mı
Ohoooo hayırlı Uğurlu olsun bunları şimdi gördüm. Allah isteyen herkese nasip etsinKoyu olan ovulasyon testi daha açık olan gebelki testi
Amin çok dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin benim de nasip olursa ilk olacak iki yıllık evliyim 8 aydır deniyordum kısmet isteOhoooo hayırlı Uğurlu olsun bunları şimdi gördüm. Allah isteyen herkese nasip etsin
Ay bilirim o duyguyu uzun bir yol var önünde hadi bakalım hayırlısıAmin
Amin çok dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin benim de nasip olursa ilk olacak iki yıllık evliyim 8 aydır deniyordum kısmet iste
Amin herseyim hayırlısı canım yaAy bilirim o duyguyu uzun bir yol var önünde hadi bakalım hayırlısı
Okudum hepsini şimdi. Ama arkadasta 2. Cizgi daha koyu bende öyle bi durum yok daha silik 2.cizgi ama hergun aynı koyulukta anlamadimTurkuazKrampon cnm bak buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?