Adete 4 gün kala test

bernahatem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2023
8
0
1
30
Merhaba arkadaşlar 1.5 yıldır çocuk düşünüyoruz doktora gittim üç tane yumurtamın olduğunu birinin çatladığını söyledi iki tane yumurtanın da boyutunu gösterdi çatlamak üzere dedi gayet büyüklerdi ilişki için söylediği günleri değerlendirdik adetime yedi gün kala testi yaptım erken gebelik negatif çıktı dört gün kala yaptım o da negatif çıktı bundan sonra pozitife dönme ihtimali var mı bu arada adetime sekiz gün kala kahverengi bir leke gelmişti

7-8 gün önceden görenler olsa da erken. Genelde çatlamadan sonra idrara 10 garanti olsun derseniz 12 günde geçiyormuş. Sizin kaç gün oldu

Tabiki pozitife dönebilir. Örnek ben

Benim testi yaptığımda 14 gün olmuştu yumurtanın çatlamasından sonra o yüzden pek umudum kalmadı açıkçası
Testi 14. Gün yaptıysanız o zman bisey diyemem. Nasip... Ben yumurta catlamasinin 10. Günü kan testi verdim negatifti. 12. Gün idrar testiyle 13.de kan testiyle ogrendim

Evde yapılan testler çok yanıltıcı olabiliyor. Adete 3-4 gün kala kanca çıkar ama bence kan verin.

Doğru ben de artık umut etmesem iyi olacak bı tane oğlum var şükür ama ıkıncıyı de ıstıyor ınsan

Evde yapılan testler çok yanıltıcı olabiliyor. Adete 3-4 gün kala kanca çıkar ama bence kan verin.
Suan ıkı günüm kaldı adete onu bekleyıp ınsallah gelmezse kan testi yaptırırım umarım dedıgınız gıbı yanıltıcı olmuştur testler ısın garıbı bırakınca da sılık oluşuyor bırkac saat ıcınde

İlk 7-8 dakikadan sonra çıkan çizgileri dikkate almayın diyorlar yanıltıcı oluyormuş

Ben de 4 gün kala erken gebelik yaptım negatif şuanda 1 gün var kaset test yaptım ve silik çizgi gördüm acile gidip kan vereceğim inşallah sizin de benim için de hayırlısı olur

Eklentiler

• IMG_4869.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 2.344
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…