Adete 5 gün kala beta 65.5

Uykucupandaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2021
815
289
33
Merhaba hamileliğini erken öğrenenler kaç betayla öğrendiniz ? Benim beta değerim adete beş gün kala 65.5 çıktı sizce normal mi ? İki gün sonra tekrar kan vercem. kimyasal olmasından korkuyorum

Bence 5 gün kala için değeriniz güzel ben tam adet günümde 300 kusurle öğrenmiştim 48 saatte 2 kat arttığını düşünürsek sizin de adet gününüzde 250 civari olacak 🥰

Merhaba hamileliğini erken öğrenenler kaç betayla öğrendiniz ? Benim beta değerim adete beş gün kala 65.5 çıktı sizce normal mi ? İki gün sonra tekrar kan vercem. kimyasal olmasından korkuyorum
Valla ben adetime 5 gün kala 11le öğrenmiştim gayet iyi hayırlı olsun

Benimde adete 7 gün kala 62.5 çıktı tekrardan kan verdim mi bende de aynı korku var şuan yarın kan vericem tekrar insallah

Hayırlı olsun☺️ Bunun normali anormali yok aslında. Yükselmesi kafi. Benim iki hamileliğimde de öğrendiğimde çok çok düşüktü. Hatta adete 1 gün kala yediklerimin bile tadı farklı geliyordu, semptomlar vardı ama kanda 5'in altındaydı. Adetiniz 2 hafta geçtikten sonra doktora gidin🌼

kızlar adetime 3-4 gün var ama hamilelik belirtisi namına bişey yok.Yani yok göğüs sızlaması yok miğde bulantısı yok baş dönmesi bunlar yok.Sadece kasıklarımda batmalar söz konusu gelip geçici gibi.İlişkiden bir süre sonra başladı diyebilirim.Test yapsam çıkar mı sizce?Merak ediyorum.Çokta istiyorum Allahım hepimizin yüzünğ güldürsün inşallah🙏

Aynı saatte aynı günde vermem mümkün değil maalesef bayramdan dolayı.Pazartesi vermiştim adetime 7 gün vardı şimdi yarın yani cuma günü vermiş olacağım adetime henüz 2 3 var bakalım hayırlısı inşallah sağlıklı yükselir değerlerim💕

kızlar adetime 3-4 gün var ama hamilelik belirtisi namına bişey yok.Yani yok göğüs sızlaması yok miğde bulantısı yok baş dönmesi bunlar yok.Sadece kasıklarımda batmalar söz konusu gelip geçici gibi.İlişkiden bir süre sonra başladı diyebilirim.Test yapsam çıkar mı sizce?Merak ediyorum.Çokta istiyorum Allahım hepimizin yüzünğ güldürsün inşallah🙏
Ben adetime 8 gün varken göğüs ağrısı sebebiyle öylesine bir test yapayım dedim ve o şekilde öğrendim 🥰🥰 Hatta ismim üzerinden Testlerime bakabilirsin senin 2 3 gün varmış çıkabilir bence.

Bende hic belirti yasamadim nerdeyse kasit batmasi vardi birde yorgunluk sizinde olabilir yani herkes belirti yasayacak diye birsey yok kanda baktirin cikar direk

Back
X