Adete 5 gün kala beta hcg 11.62

Kbrgnyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
242
103
33
28
Adetime 5 gün kala beta hcg 11.62 çıktı sizce değer nasıl?

Eklentiler

• Screenshot_20210311_182752.webp
    Screenshot_20210311_182752.webp
    9 KB · Görüntüleme: 222
Yanı daha çok yeni sağlıklı olup olmadığını öğrenmek için hergun yada iki günde bir kan vermelisin hayırlı olsun bu arada
Aminnnn... Teşekkür ederim
Adet günüm geçsin öyle testi tekrarlamaayı düşünüyorum

Bu kadar erken öğrenip değeri yükselen var mı ki?

Aminnnn... Teşekkür ederim
Adet günüm geçsin öyle testi tekrarlamaayı düşünüyorum
Yanı sen bilirsin tedavi goruyormuydun dr varsa onunla birlikte ilerlet bu durumu bence ve tabikide yuks3lir değerin daha 5 gün varmış adet günde bu 6 7 yüzlere çıkacak

Yanı sen bilirsin tedavi goruyormuydun dr varsa onunla birlikte ilerlet bu durumu bence ve tabikide yuks3lir değerin daha 5 gün varmış adet günde bu 6 7 yüzlere çıkacak
Daha yeni başlamıştım araştırmaya kadın doğum doktorum yok infertilite bölümüne gitmiştim...

Daha yeni başlamıştım araştırmaya kadın doğum doktorum yok infertilite bölümüne gitmiştim...
Anladım canım iyi bir kadın doğumcu bulursun inşallah korkma kendini sidrese sokma daha rahmine yeni yerleşiyor çünkü kan tahlilini de tekrarlat bence iki günde bir

Anladım canım iyi bir kadın doğumcu bulursun inşallah korkma kendini sidrese sokma daha rahmine yeni yerleşiyor çünkü kan tahlilini de tekrarlat bence iki günde bir
İnşallah bakalım 🤗

Kızlar yardım edin lütfen adetime 5 gun var kan testim 4.9 cıktı sizce yükselme şansı varmı ? Normalde 0.100 falan cıkardı o yuzden sordum

Back
X