- Konu Sahibi likenoother
Arkadaşlar son adet tarihim 14 nisan 3 gündür halsizlik uyuklama ve hafif mide bulantıları yaşıyorum bugün kan testi yaptırdım yani adete 5 gün kala sonuç 2.00 sizce yükselme şansı varmı???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar son adet tarihim 14 nisan 3 gündür halsizlik uyuklama ve hafif mide bulantıları yaşıyorum bugün kan testi yaptırdım yani adete 5 gün kala sonuç 2.00 sizce yükselme şansı varmı???
yükselebilir bence.benim 3 gün kala 6,57di...yani 5 gün kala muhtemeler 2-3 falandı...Allah gönlüne göre versin inşallah..2 gün arayla testi tekrarla bence.
tşk ederim cvp verdiğin için umarım yükselir canım seninde allah gönlüne göre versin diyecem ama vermiş zaten:)))
30 günde bir adet oluyorsan ve 25.günde değer iki ise bencede bu hamilelik var gibi gösteriyor.adet gününde değerin 5 olması hamilleik kabul ediliyor çünkü.5 güne kadar değer defalarca katlanacak inşallah.Arkadaşlar son adet tarihim 14 nisan 3 gündür halsizlik uyuklama ve hafif mide bulantıları yaşıyorum bugün kan testi yaptırdım yani adete 5 gün kala sonuç 2.00 sizce yükselme şansı varmı???
Eger gebelik olmasa 2 den kucuk diye cikicagini dusunuyorum.
sat larim yakin ben en son 13 nisanda adet oldum.
bu persembeyi bekliyordum yanlis sonuc cikmasin diye biliyorum
beklemek cok zor ama iste ecele edincede net belli olmuyor gene muallakta kaliyoruz
inanki persembe dusunuyordum ama pazartesine kadar beklesemmi diyorum,
net belli olsun diye cunku boyle muallakta kalmak daha kotu
adetim gelmedigi surece umut var, bu senin icinde gecerli.
insallah gebeyizdir.
kızlar selammmmmm...Benim beklenmeyen reglm yarın ve ben 2 gün önce evde test yaptım 2. çizgi silik çıktı.. ve dün beta hcg yaptırdığımda 27.9 yani hamilesiniz dediler.. Sizce bu oran düşük mü henüz muayene olmadımm merak ediyorum....
kızlar selammmmmm...Benim beklenmeyen reglm yarın ve ben 2 gün önce evde test yaptım 2. çizgi silik çıktı.. ve dün beta hcg yaptırdığımda 27.9 yani hamilesiniz dediler.. Sizce bu oran düşük mü henüz muayene olmadımm merak ediyorum....
Mrb benimde adetime 4 gun varken yaptrdim kan testi 5.38 cikti doktor 2 gun sonra tekrar yaptr dedi yarin gene yaptrcm yukselirmiyükselebilir bence.benim 3 gün kala 6,57di...yani 5 gün kala muhtemeler 2-3 falandı...Allah gönlüne göre versin inşallah..2 gün arayla testi tekrarla bence.
İnşallah yükselmiştir.Mrb benimde adetime 4 gun varken yaptrdim kan testi 5.38 cikti doktor 2 gun sonra tekrar yaptr dedi yarin gene yaptrcm yukselirmi