Adete 5 gün kala beta hcg

Merhaba kızlar banada yardım edin nolurrr.. hamilemiyim sizcee??? 10 aydır bebek istiyoruz 3 senelik evliyim en son tüp bebek denemeye karar vermiştik dün tüp bebek raporunun son aşaması röntgen ve ekg için hastaneye gittiğimde röntgene giremedim 2 kere kapısından döndüm sonra rica ettim infertilite doktorumdan 4 gün var daha hastalığıma röntgene girmeden bir baksanız dedim belki bişey vardır. sağolsun oda kan testi istedi hemen sonuç 5,73 çıktı. daha 4 gün vardı bata şok oldum. oladabilir olmayada bilir dedi 2 gün sonra yine baktır yükselirse hamilesin dedi. Rabbimden hayırlısı inşallah bende senin gibi bir süpriz yaşarım. bebeğim benimledir inş..

mrb aynı kafa karışıklığını bende yaşıyorum malesef 4 ay önce dış gebelik geçirdim ve ameliyat oldum..
bu ayda rahim filmi çektirdim çok şükür temiz çıktı daha öncede gebelik yaşadığım için kendimi tanıdığımdan gebelik belirtileri yaşıyorum gibi en son 1 ekimde regli olmama rağmen dayanamayıp reglime 1 hafta varken test yaptım sonuç 2 çıktı acaba böyle olup değeri yükselen oldu mu? arkadaşlar yardımınızı bekliyorum. çok erken yaptım testi bende farkındayım ama 4 ay önce yaşadığım sıkıntılardan ötürü hem önlem amaçlı hemde meraktan duramadım.
sizce bu sonuç yükselir mi?
Eylulnuriye senin yükselme oldu mu?

Birşey sormak istiyorum benim adete 5 gün kala beta hcg 74.2 cıktı sizce nasıl bir değer ekimin 3ünde adet olmuştum kasım 2 yani bugün adet tarihim ve 30 hünde bir oluyorum daha gecikme yaşamadan bu deger düşük mü yüksek mi lütfen bilgilendirin beni çok endişeleniyorum ?

Birşey sormak istiyorum benim adete 5 gün kala beta hcg 74.2 cıktı sizce nasıl bir değer ekimin 3ünde adet olmuştum kasım 2 yani bugün adet tarihim ve 30 hünde bir oluyorum daha gecikme yaşamadan bu deger düşük mü yüksek mi lütfen bilgilendirin beni çok endişeleniyorum ?

canım değerin iyi bence. kişiye göre değişiyor diyor doktorlar ben 5 gün varken kan verdiğimde 5,73 çıkmıştı. 2 gün sonra 24,1 oldu 3 gün sonra 74,3 oldu :) bu yükselme normal dedi doktorum sende tekrar kan ver çok emin olmak istiyorsan. merak etme bence güzel bir değer. herkeste 100 1000 olmuyormuş en başında.

canım değerin iyi bence. kişiye göre değişiyor diyor doktorlar ben 5 gün varken kan verdiğimde 5,73 çıkmıştı. 2 gün sonra 24,1 oldu 3 gün sonra 74,3 oldu :) bu yükselme normal dedi doktorum sende tekrar kan ver çok emin olmak istiyorsan. merak etme bence güzel bir değer. herkeste 100 1000 olmuyormuş en başında.
Bu içimi rahatlattı çünkü daha önce 2 düşük yaptım ne yazıkki insan korkuyo

İyi günler adetime 4 5 gün var Nisan 11 de beta HCG 21.4 du iki gün sonra tekrar ver dediler dayanamadım bugün verdim 41.4 çıktı doktorum iki güne kadar tekrar ver dedi catlatma iğnesi yaptırdım yarın 14. Gün olacak mide bulantısı var kasık ağrısı var kimyasal gebelik veya dış gebelik mıdır yoksa gebelik varmidir

Back
X