ADETE 5 GÜN KALA BHCG NEGATİF...

Constantinodino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2023
175
26
28
Merhabalar arkadaşlar, 12 ocak yumurtlamam görünüyordu ovu testleriyle baktığımda 13 ve 14 ünde çok net yumurtladığımı gördüm. 16sından sonra hiç birlikteliğimiz olmadı eşimle ama 16sına kadar her gün oldu. benim ilk gebeliğim kürtajla sonuçlanmak zorunda kaldı gebeliği bilmeden kullandığım bazı teratojen ilaçlardan dolayı. şimdi de merak ediyorum idrarda hep negatifti dün kan verdim adetime 5 gün vardı ama bhcg <0.2 şeklinde geldi. yükselme ihtimali olur mu yoksa kesin gebe değilim mi diyebiliriz :(

Yani ne desek yanlış olur. Her ilişkide hamilelik olacak diye bir şey yok tabii ki. Olabilir de olmayabilir de kimse bir şey diyemez ki bu durumda değil mi?

Gebelik testinde pozitif sonuç bebek yerleştikten 10 15 gün sonra oluyor diye biliyorum. Bence ne çok umutlu ne çok unutsuz olun ve gecikmeyi bekleyin. Arkadaşın dediği gibi her ilişkide gebelik olmayabilir, strese girmeyin hiç. 😊

Yaaa çok sevindim 🥹 sağlıkla gelsin 🥳 bir gün bende bu yazıyı buraya yazarım inşallah 🙏
Merhabalar arkadaşlar, 12 ocak yumurtlamam görünüyordu ovu testleriyle baktığımda 13 ve 14 ünde çok net yumurtladığımı gördüm. 16sından sonra hiç birlikteliğimiz olmadı eşimle ama 16sına kadar her gün oldu. benim ilk gebeliğim kürtajla sonuçlanmak zorunda kaldı gebeliği bilmeden kullandığım bazı teratojen ilaçlardan dolayı. şimdi de merak ediyorum idrarda hep negatifti dün kan verdim adetime 5 gün vardı ama bhcg <0.2 şeklinde geldi. yükselme ihtimali olur mu yoksa kesin gebe değilim mi diyebiliriz :KK43:
Merhabalar bende ayın 18 inde ilk yumurtlama gününü gördüm 22 sinde çatlamayı gördüm 30 unda kan verdim ve gebelik çıkmadı. Ne zaman adet olmam gerekiyor bu hesaba göre ya da hamile olma ihtimali var mı hala kesin yok mudur

Merhabalar arkadaşlar, 12 ocak yumurtlamam görünüyordu ovu testleriyle baktığımda 13 ve 14 ünde çok net yumurtladığımı gördüm. 16sından sonra hiç birlikteliğimiz olmadı eşimle ama 16sına kadar her gün oldu. benim ilk gebeliğim kürtajla sonuçlanmak zorunda kaldı gebeliği bilmeden kullandığım bazı teratojen ilaçlardan dolayı. şimdi de merak ediyorum idrarda hep negatifti dün kan verdim adetime 5 gün vardı ama bhcg <0.2 şeklinde geldi. yükselme ihtimali olur mu yoksa kesin gebe değilim mi diyebiliriz :KK43:
Benimde böyle, adetime 6 gün var daha negatif çıktı bugün idrarda inşallah bende hamişimdir😔

Back
X