Adete 5 gün kala erken gebelik testi

sena134

Guru
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
149
33
298
30
Kızlar regle 5 gün kala test yaptım(üstteki) çizgi çıkmadı. Bugün sabah ilk idrarla yaptım 5 dk içinde silik çizgi(alttaki) çıktı. Çok heyecanlıyım bekleyemedim. Benim gibi olup gebe olan oldu mu?

Eklentiler

• IMG_3081.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 791
ay 5 dakikada çıktıysa vardır bir şeyler
planlı gebelik mi?

Benim de reglime 6 gün var , böyle silik çıktı iki dakika içinde . İnşallah vardır ikimizde de

Gebelik var gibi duruyor hayırlısı ile bebeğinize kavuşursunuz testi tekrarlayıp kan vermeyi unutmayın

1 yıl oluyor denemeye başlayalı. 2 kere kimyasal gebelik geçirdim. Aceleci davranıp gecikme beklemeden test yapıyorum. Korkuyorum yine kimyasal diye. Ama 5 gün kala silik çıkması beni umutlandırıyor.

Benim de reglime 6 gün var , böyle silik çıktı iki dakika içinde . İnşallah vardır ikimizde de
Hayırlısı olsun isteyen herkese . Ben oğlumu 3 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim. Hemen kan verdim beta 300 küsürlerde çıkmıştı. 2 kere kimyasal geçirdim şu anda korkuyorum kan vermeye

Kızlar regle 5 gün kala test yaptım(üstteki) çizgi çıkmadı. Bugün sabah ilk idrarla yaptım 5 dk içinde silik çizgi(alttaki) çıktı. Çok heyecanlıyım bekleyemedim. Benim gibi olup gebe olan oldu mu?
İnşallah olumlu sonuçlanır . Benimde adete 5 gün var inşallah bende de olur

Benim gibi umutsuz arkadaşlarım belki bu posta denk gelirler. Allah isteyen herkese versin 48 saat sonra kontrol baktırdım 144 geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…