- 7 Temmuz 2022
- 39
- 30
- 8
- Konu Sahibi manolya2909
Merhaba herkese, adete 5 gün kala ovülasyon testim pozitif geldi ve bugün biraz lekelenme de yaşadım. Testim bu şekilde Gebelik olabilir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken diye yapmak istemedim ama çok heyecanlandım umarım vardırGebelik testi yapın olabilir![]()
Test yapin kıpkırmızı t çizgisi.Merhaba herkese, adete 5 gün kala ovülasyon testim pozitif geldi ve bugün biraz lekelenme de yaşadım. Testim bu şekilde Gebelik olabilir mi ?Eki Görüntüle 3105197
Aynı bende canım, ovulasyon negatif, 6 günüm var olsa çıkardı koyu.Ben de gebelin olabilecegini dusunuyorum, baya kirmizi. Hemen test yapin :) benim de adetime 5 gun var, bugun ovulasyon yaptim ama negatif cikti, sanirim bende gebelin yok, o yuzden erken gebelik testi de yapmayi dusunmuyorum
Kaç gün kala koyulaşmaya başlamıştı?Ben bu şekilde öğrendim canm. Git gide daha koyulaştı. O yüzden gebelik testi yapabilirsin
Maşallah çok netKızlar hem ovülasyon hem gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı adete 4 var![]()
Benimde 22 Temmuz. 29 Temmuz da iki kere lekelenmem oldu benimde. Sizin yumurtlamadan 11 gün geçmiş baya net çıkmış21 Temmuzdu yumurtlama günüm
4 5 gündür göğüslerimin kenarları ağrıyor rahatsız edecek şekilde ve dolgunluk hissi var. Ara ara da kasıklarım da batma var başka bir belirtim olmadıMerhabalar, herhangi bir belirtiniz var mi peki?