Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kala Ovülasyon testi pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben adet gunume 1 gun kala tekrar pik gordum iliskimiz oldu. Sonrasinda 2 gun gecikme ile yani iliskiden 3 gun sonra adet oldum. Adetim 3 gun sordu ancak 4 gundur kahverengi lekelenmem oluyor gogus uclarim cok hassas ve belim agriyor. Boyle bir durum yasayan var mi cok merak ediyorum.
Birkere daha oncesinde pik gormussun sanirim cnm, o tutmadiysa ondan regli olmus olabilirsin. Ustune gorme olayi daha kisa ve regli gibi deil sanirim. Istersen 1 hafta sonra bir idrar tahlili gibi birsey yap. 😊

Birkere daha oncesinde pik gormussun sanirim cnm, o tutmadiysa ondan regli olmus olabilirsin. Ustune gorme olayi daha kisa ve regli gibi deil sanirim. Istersen 1 hafta sonra bir idrar tahlili gibi birsey yap. 😊

Evet ikinci pikti cnm ilki tutmadi o kesinde ikinci pikte bir ihtimal tuttu mu diye dusundum boyle olunca. Hayatimda hic boyle gunlerce kahverengi lekelenme bilmem belkide usuttum umarim onemli bisey degildir😇

Evet ikinci pikti cnm ilki tutmadi o kesinde ikinci pikte bir ihtimal tuttu mu diye dusundum boyle olunca. Hayatimda hic boyle gunlerce kahverengi lekelenme bilmem belkide usuttum umarim onemli bisey degildir😇
Umarim canim negatif dusunme, bazen boyle anlamsiz lekeler olabiliyor. Eger yinede devam ederse bir doktora gorunursun. 🤗

Adetime 1 gün kaldı. Bugün de ovülasyon testi yaptım t koyu çıktı diğerleri gibi. Kan verdim negatif çıktı 😥

Ben kan vermemistim
Ama ayni durumu yasadim ve ustune adet gordum bence bir ay icinde bir kac kere yumurtlayabiliyoruz eger bu testler dogruysa gecen ay iki kere pik yaptii

Umarim canim negatif dusunme, bazen boyle anlamsiz lekeler olabiliyor. Eger yinede devam ederse bir doktora gorunursun. 🤗

Doktora gittim canim ama muayene olmadim cok ustunde durmadi sadece ilacimi degistirdi kurcalamak istemiyorum daha ilk ayimdi denememde

Slm bayanlar. Ben adet bitiminden itibaren ovülasyon testi yapıyorum. Bugün resimdeki gibi t çizgisi koyu oldu. Yani yumurtam çatlamak üzere. Benim adetim her zaman düzenlidir. 29 veya 30 gün sürer. Adetine 5 gün kala yumurtlama olup hamile kalan oldu mu acaba. Eki Görüntüle 2276020
Aynısı ben yaşıyorum şu anda ben oldu inşllah hamilerinizdr

Benimde oyle 11 inde gordüm silikleşti ve 2 haftadır belirtiler var ve boyle
IMG_20210929_184959.webp

Back
X