• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 5 gün kala test yaptım sonradan silik çizgi çıktı hamile miyim?

Sonuç negatif ama dediğim gibi bu markaya güvenmiyorum bir gün kaldı adetime kan vermeyi düşünüyorum belim çok ağrıyor iki gündür sabah 5 de mide bulantısı ile uyandım gün içerinde de basım dönüyor bazen de sancılarım oluyo bilmiyorum işte inşaallah psikolojik değildir

İnternetten almıyorum neyseki insanların duygulariyla oynamak bu kadar kolay mı yaa awox ve predictor öneriyorlar hangisi varsa artık
Prodoctor marka gerçekten çok güvenilir 13 günlük gebeliğimi onunla öğrenmiştim gidip kan verdim hemen beta hcg 83 çıktı ama maalesef emin olduktan 1 gün sonra kanamam başladı kaybettim bence gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz ve inanın gebelik yoksa eğer asla gölge bile çıkmıyor

Prodoctor marka gerçekten çok güvenilir 13 günlük gebeliğimi onunla öğrenmiştim gidip kan verdim hemen beta hcg 83 çıktı ama maalesef emin olduktan 1 gün sonra kanamam başladı kaybettim bence gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz ve inanın gebelik yoksa eğer asla gölge bile çıkmıyor
Burdaki eczanelerde bulmak biraz zor o yüzden internetten sipariş veririm artık

Güzelim tekrar bir konu açmak istemedim benimde procdor beş günüm var sürekli kaç tane test yaptım aynı bu şekilde kuruma vs olabilir mi
Snapchat-1868189491.webp

Kızlar benim de testime bakar mısınız bat 4 gün var

Eklentiler

• IMG_8758.webp
    IMG_8758.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_8757.webp
    IMG_8757.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_8756.webp
    IMG_8756.webp
    8 KB · Görüntüleme: 48
Güzelim tekrar bir konu açmak istemedim benimde procdor beş günüm var sürekli kaç tane test yaptım aynı bu şekilde kuruma vs olabilir mi
Eki Görüntüle 3589555
Kuruma çizgisi çıkarmıyor bunu bizzat test ettim ben meğerse hamileymişim ama geç döllenme olduğunu tahmin ediyor doktorum sağlıksız olmuş olucakki geçen hafta peçeteye kansız bi şekilde geldi ve anında kanamam kesildi arkasından gebelik testi yaptım kuruma çizgisi vs olayları benimde kafamı çok karıştırıyordu bekledim hiç gölge bile yoktu yani biraz daha bekle istersen kuzum çünkü ben kan verdim çok ara bir değer çıkmıştı

Yani değerim düştü kanama bitti ama 17 18 gün sonra tekrar kanama başladı en son içimde kalan parça düşünce yaptım testi hiç çizgi yoktu t kısmında kuruma içinde bekledim bir gün olduğu gibi duruyordu

Kızlar benim de testime bakar mısınız bat 4 gün var
Kan verip emin olabilirsin kuzucum dediğim gibi kimseyi heveslendirmek istemiyoruz burda çünkü çok hassas bir konu ama bana var gibi geldi ki inşallah vardır benim testimde bu şekildeydi gittim kan verdim 3 küsür çıktı ilk, 1 hafta sonra tekrar gittim 83 çıktı ama maalesef kanama başladı değerim düştü tabi çok üzüldüm ve bat nerden baksan 10 gün vardı ardından geçen hafta tekrar kanamam başladı tabi anlam veremedim çünkü iki kanama arasında çok kısa bir süre vardı meğerse bebek rahim duvarından sökülmüş lakin düşememiş ve kanamadan 3 gün sonra peçeteye geldi kanama anında kesildi eğer bi şüphen varsa adetinin geçmesini bekle sağlıksızsa eğer o adetinle birlikte atılır ve moralin bozulmaz

Uyku hali yorgunluk iştahsızlık alt karında sertlik göğüste kabarcıklar ve belirgin damarlar birde sucuktan tiksinmiştim elime alamadım sürekli idrara çıkma isteği ve gözde hafif sarılık büyük tuvalette sıkıntı yaşamadım afedersiniz ve alt karnımda sanki bir damar pıt pıt atıyordu kanamada yani bebek rahimden sökülürken çok şiddetli sol kasık ve bel ağrısı yaşamıştım halsizdim ateşim yüksekti yine canım birşey yemek istemedi

Back
X