- 18 Ağustos 2022
- 1.003
- 178
- 53
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
Adete 5 gün kala belirtilerim vardı ve kan verdim 2.0 negatif çıktı sizce pozitif olurmu erkenmi verdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli olmuyor geç döllenme falan olduysa pozitife döner. Ama belirtiler psikolojiktir çünkü regl gecikmeden bariz bir belirti olmuyorAdete 5 gün kala belirtilerim vardı ve kan verdim 2.0 negatif çıktı sizce pozitif olurmu erkenmi verdim
Temmuz ayında düşük yapmıştım onu mesela belirtilerle öğrendim bacagım ağrıyordu belim bide miğdem bulanıyor du bundanda öyleyimBelli olmuyor geç döllenme falan olduysa pozitife döner. Ama belirtiler psikolojiktir çünkü regl gecikmeden bariz bir belirti olmuyor
Doğrudur canım bende kimyasal olan gebeliğimden ve aylardır tekrar denemelerimden dolayı söyledim belirtiler psikolojik diye. Kişiden kişiye değişir tabi. Sadece söylemek istediğim gebelik istediğimiz için kendimizi dinliyoruz bu yüzden psikolojik belirtiler oluyor.Temmuz ayında düşük yapmıştım onu mesela belirtilerle öğrendim bacagım ağrıyordu belim bide miğdem bulanıyor du bundanda öyleyim
Çok haklısın canımDoğrudur canım bende kimyasal olan gebeliğimden ve aylardır tekrar denemelerimden dolayı söyledim belirtiler psikolojik diye. Kişiden kişiye değişir tabi. Sadece söylemek istediğim gebelik istediğimiz için kendimizi dinliyoruz bu yüzden psikolojik belirtiler oluyor.
Doğrudur canım bende kimyasal olan gebeliğimden ve aylardır tekrar denemelerimden dolayı söyledim belirtiler psikolojik diye. Kişiden kişiye değişir tabi. Sadece söylemek istediğim gebelik istediğimiz için kendimizi dinliyoruz bu yüzden psikolojik belirtiler oluyor.
Gebelik var gibi duruyor canım. Kaç dakikada çıktı sonuç. Bi kan ver bakalım kesinleşirEki Görüntüle 3147995 canım test yaptım evde 3 günü geçikmemin
evet gebelik var gibi duruyor evde fazla test varsa 2-3 günde bir tekrarlarsanız o zaman koyulaştığını görüp daha da emin olabilirsiniz. kan verirseniz de 2 gün sonra sağlıklı yükselmiş mi takip ettirin.canım test yaptım evde 3 günü geçikmemin
Hasta oldumGebelik var gibi duruyor canım. Kaç dakikada çıktı sonuç. Bi kan ver bakalım kesinleşir
Bende böyle oldum , belkide kimyasal yasadik. Adetim cok fazla akıyor (ilk defa) ve pıhtılar akıyor. (2 3 aydir tam adet olamiyordum belkide ondandır, ufak bi kist vardi önemsiz belkide pıhtı odur bilemiyorum keske icimizi acip bakabilsek ya)Hasta oldum
Gecen ay aynisini yasadim.Adetim gecikti testlerde ikinci test bu sekild cikti.Doktora gittim rahmin 20 mm olmus cok guzel buyuk ihtimal hamilesin hemen folik asit baslayalim demisti. 2 gun sonra adet oldum.Ama boyle parcali parcaliydi 8 gun surdu.Baya hayal kirikligi yasadim.Onumuzdeki ay bebek istiyorum.Adet gunum gelip 10 gun gecmeden doktora gitmem ve bir daha idrar testi yapmam.4-5 tane testin hepsimi silik ikinci cizgi gosterir.Tamamen hayal kirikligi.Hasta oldum
Hasta oldumevet gebelik var gibi duruyor evde fazla test varsa 2-3 günde bir tekrarlarsanız o zaman koyulaştığını görüp daha da emin olabilirsiniz. kan verirseniz de 2 gün sonra sağlıklı yükselmiş mi takip ettirin.
Gecen ay aynisini yasadim.Adetim gecikti testlerde ikinci test bu sekild cikti.Doktora gittim rahmin 20 mm olmus cok guzel buyuk ihtimal hamilesin hemen folik asit baslayalim demisti. 2 gun sonra adet oldum.Ama boyle parcali parcaliydi 8 gun surdu.Baya hayal kirikligi yasadim.Onumuzdeki ay bebek istiyorum.Adet gunum gelip 10 gun gecmeden doktora gitmem ve bir daha idrar testi yapmam.4-5 tane testin hepsimi silik ikinci cizgi gosterir.Tamamen hayal kirikligi.
Canımız sağ olsun canımGecen ay aynisini yasadim.Adetim gecikti testlerde ikinci test bu sekild cikti.Doktora gittim rahmin 20 mm olmus cok guzel buyuk ihtimal hamilesin hemen folik asit baslayalim demisti. 2 gun sonra adet oldum.Ama boyle parcali parcaliydi 8 gun surdu.Baya hayal kirikligi yasadim.Onumuzdeki ay bebek istiyorum.Adet gunum gelip 10 gun gecmeden doktora gitmem ve bir daha idrar testi yapmam.4-5 tane testin hepsimi silik ikinci cizgi gosterir.Tamamen hayal kirikligi.
Aynen canim Rabbimin hazinesi genistir rn hayirli zamanda sagliklica nasip etsinHasta oldum
Canımız sağ olsun canım