Valla kör oldum artık bakmaktan gelmediğim oda kalmadı her ışığın altında bakıyorum inşallah hayırlısıyla vardırÇok silik ama bence var ertesi gün tekrar yal ni tık koyulaşmış olmalı
Bu kadar erken görmeyi beklemiyordum inşallah vardır hayırlısıyla daha önce 2 kaybım var sevinemiyorum da kan vermeden içim rahat etmeyecek sanırım teşekkür ederimCanım ilk testte silik çizgi var. Rabbim gönlüne göre versin inş tez zamanda
Yaaa kaç gün vardı sizin adete böyle mi çıkmıştıçoook yeni ,benim de öyle olmuştu
İnşallah daha sevinemiyorum bile canım 1,5 yıllık evliyim amh düşük benim 1 düşük 1 kürtajım var Buda varsa eğer 3. Gebeliğim olacak inşallah sağlıkla olur çok teşekkür ederimGözüküyor canım silik çizgi hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Gözüküyor canım silik çizgi hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok silik ama bence var ertesi gün tekrar yal ni tık koyulaşmış olmalı
Canım ilk testte silik çizgi var. Rabbim gönlüne göre versin inş tez zamanda
Kızlar çatlama dan sonra aşırı silikti ovulasyon testim şimdi koyulaşmış ovulasyon testinde oluyor mu böyle hamile oluncaçoook yeni ,benim de öyle olmuştu
Canım hamilelik olunca ovulasyon testi koyulaşmaya başlıyormuş. Hatta kontrol çizgisinden daha koyu oluyormuş diyorlar.Kızlar çatlama dan sonra aşırı silikti ovulasyon testim şimdi koyulaşmış ovulasyon testinde oluyor mu böyle hamile olunca
Sen gönlünü ferah tut herşey güzel olur Allah'ın izniyle, onları yaşaman gerekiyormuş demekki bu seferki güzel olucaktirİnşallah daha sevinemiyorum bile canım 1,5 yıllık evliyim amh düşük benim 1 düşük 1 kürtajım var Buda varsa eğer 3. Gebeliğim olacak inşallah sağlıkla olur çok teşekkür ederim
Valla 5 gün var bakalım gün gün yaparım canım zaten yarın kan veririmCanım hamilelik olunca ovulasyon testi koyulaşmaya başlıyormuş. Hatta kontrol çizgisinden daha koyu oluyormuş diyorlar.
İnşallah canım Allah’ın izniyleSen gönlünü ferah tut herşey güzel olur Allah'ın izniyle, onları yaşaman gerekiyormuş demekki bu seferki güzel olucaktir
EN temizi canım, kan ver kurtul ama bence pozitif çıkacak öyle hissediyorumValla 5 gün var bakalım gün gün yaparım canım zaten yarın kan veririm
Valla 2 kayıptan sonra sağlıklı ilerleyecekse çıksın diyorum canım inşallah hayırlısıyla olsunEN temizi canım, kan ver kurtul ama bence pozitif çıkacak öyle hissediyorum
Canım belirtin var mı varsa neler paylaşır mısın adetine kaç gün vardı canımValla 2 kayıptan sonra sağlıklı ilerleyecekse çıksın diyorum canım inşallah hayırlısıyla olsun
6 gün varken yaptığım testler canım yani dün yaptım belirti olarak testten önce bacak ağrım vardı ve hep üşüyordum ayaklarım ısınmıyordu havalardandır dedim test yapınca aşırı silik çıktı dünden beri de bel ve sırt kasık ağrım var bugün de midem bulandı ve kustum ilk defa yarın kan vericem hayırlısı olsunCanım belirtin var mı varsa neler paylaşır mısın adetine kaç gün vardı canım
Amin canım inşallah teşekkür ederim6 gün varken yaptığım testler canım yani dün yaptım belirti olarak testten önce bacak ağrım vardı ve hep üşüyordum ayaklarım ısınmıyordu havalardandır dedim test yapınca aşırı silik çıktı dünden beri de bel ve sırt kasık ağrım var bugün de midem bulandı ve kustum ilk defa yarın kan vericem hayırlısı olsun
Gebelik var mı ne yaptınız son durum nedir acaba6 gün varken yaptığım testler canım yani dün yaptım belirti olarak testten önce bacak ağrım vardı ve hep üşüyordum ayaklarım ısınmıyordu havalardandır dedim test yapınca aşırı silik çıktı dünden beri de bel ve sırt kasık ağrım var bugün de midem bulandı ve kustum ilk defa yarın kan vericem hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?