adete 6 gün kala doktor test yap dedi??kafam karıştıı

wemba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
523
315
83
arkadaslar bana bi fikir verebilir misiniz?ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım,ardından doktor 12 gün boyunca progestan verdi,kullanıorum yarın sonuncusu...doktor bu 12 günün sonunda hamilelik testi yap dedi,ama gercek adetime tam 6 gün kalmıs oluyo??ne alaka anlamadım bosuna negatif görüp üzülmiyim,1 hafat daha bekleyim diyorum ama sabredemiyorum daaaa....

Canım normal regli döngünü bilmiyorum yani kaç günde olduğunu ama klomen ve çatlatma iğnesiyle geç olan regl daha erken olur. Yumurtalar ilaçlarla uyarıldığı için çatlama daha erken gerçekleşir. Sen çatlatma iğneni hangi gün vurulduysan o gün ya da ertesi gününü baz alacaksın üzerine 14 gün sayacaksın o gün hangi gün çıkıyorsa test günün odur. Zaten 12 gündür progestan kullanıyormuşsun normal gibi geldi bana test zamanı ama istersen bir iki gün daha bekle öyle yap kesin olsun diyorsan.

Canım normal regli döngünü bilmiyorum yani kaç günde olduğunu ama klomen ve çatlatma iğnesiyle geç olan regl daha erken olur. Yumurtalar ilaçlarla uyarıldığı için çatlama daha erken gerçekleşir. Sen çatlatma iğneni hangi gün vurulduysan o gün ya da ertesi gününü baz alacaksın üzerine 14 gün sayacaksın o gün hangi gün çıkıyorsa test günün odur. Zaten 12 gündür progestan kullanıyormuşsun normal gibi geldi bana test zamanı ama istersen bir iki gün daha bekle öyle yap kesin olsun diyorsan.

çok tesekkurler cewap için ewet dediğin hesapla tam oluyo,dündü 12. gün ben yarın sabah yapim o zaman ,hem dediğin gibi daha garanti olur

konunuz ilgili bölüme taşınmıştır..

Back
X