Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraf yokSelamlar
Adetime 6 gün var ilk idrarla yapmadım bu testi öğleden sonra yaptım ama hemen çıkmadı bir 2-3 saat sonra gördüm böyle kuruma çizgisi olur mu sizce ? Test Laboquick markasının
Fotoğraf yok
kan verdın mi canımm. Sanki var gibi
Yani kuruma çizgisi de olabilir. Ama inşallah bebektir. Seninle benim günüm aynı ben de 1 yada 2 Ağustos gibi adet bekliyorum.
Yani kuruma çizgisi de olabilir. Ama inşallah bebektir. Seninle benim günüm aynı ben de 1 yada 2 Ağustos gibi adet bekliyorum.
Bugün akşam üzeri bende test yaptım buna benzer çıktı canım. Ama benim pek bı gebelik belirtim olmadığından hamile olduğumu hiç düşünmüyorum
kan verdın mi canımm. Sanki var gibi
Canım ben 20 dk sonra böyle bir çizgi fark ettim. 5-10 dk için de çıkmadığı için sinirlenip attım çöpe. Yani çöpten alırım diye kapiciyla artırdım çöpleri.Sen de atabilir misin canım fotoğraf varsa
Yarın sabah yapmam belki misafir gelecek kahvaltıya pazar yaparsam ben de buraya yazarımYok cumartesi ve pazar günü sabahtan test yapıp bakacağım gelişmeleri yazacağım buraya![]()
Benim testim kalmadı. Yarın gelecek internet üzerinden sipariş vermiştim. Salı günü yaparım artık. Ama hiçbir belirti yokBenım kasıklarda yanma ara ara agrı giriyor göğüslerde şişme var. Salı yada carşamba yapcam test. Sizin sonuclar ne cıktı
İki çocuğun mu var canımDaha önceki iki gebeligimde bir tane test yaptım çıktı hemen daha da test yapmadım. 2 yıldır her ay acaba oldu mu diye 10 tane test yapıyorum ama daha da çift çizgiyi göremedim
Yok bir tane var. Bir düşük var.İki çocuğun mu var canım
Ovulasyon testi denedin mi ben bu ay kullandım hamileyim sanırımYok bir tane var. Bir düşük var.
İkincisi olmuyor 2 yıldır![]()