Adete 6 gün kala gebelik testi

Monephe

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
415
293
303
İstanbul
Selamlar

Adetime 6 gün var ilk idrarla yapmadım bu testi öğleden sonra yaptım ama hemen çıkmadı bir 2-3 saat sonra gördüm böyle kuruma çizgisi olur mu sizce ? Test Laboquick markasının

4C3075BE-FDF2-4516-809E-AF31E437F8B3.webp

Evet var hemen bi tane daha dene.benimbebegimden kalma idrar testim duruyorsa atarim eve gidince aybi boyleydi ilk baktigimda zaten ertesi gun de kan verdim veeee hamileydim :)

Yani kuruma çizgisi de olabilir. Ama inşallah bebektir. Seninle benim günüm aynı ben de 1 yada 2 Ağustos gibi adet bekliyorum.
Bugün akşam üzeri bende test yaptım buna benzer çıktı canım. Ama benim pek bı gebelik belirtim olmadığından hamile olduğumu hiç düşünmüyorum

Czgi var ama hemen cikmasi gerekirdi insallah vardir en iyisi kan vermek

Yani kuruma çizgisi de olabilir. Ama inşallah bebektir. Seninle benim günüm aynı ben de 1 yada 2 Ağustos gibi adet bekliyorum.
Bugün akşam üzeri bende test yaptım buna benzer çıktı canım. Ama benim pek bı gebelik belirtim olmadığından hamile olduğumu hiç düşünmüyorum

Sen de atabilir misin canım fotoğraf varsa

Benım kasıklarda yanma ara ara agrı giriyor göğüslerde şişme var. Salı yada carşamba yapcam test. Sizin sonuclar ne cıktı

Daha önceki iki gebeligimde bir tane test yaptım çıktı hemen daha da test yapmadım. 2 yıldır her ay acaba oldu mu diye 10 tane test yapıyorum ama daha da çift çizgiyi göremedim

Back
X