Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adete 3 gün kaldı ama negatif testler zaten ateşim de adet zamanının geldiğini gösteriyor 36.4'e düştü bugün, 36.3'te adet oluyorum Ağustos ayımız da boş geçecek artık sonbahara kısmet
Var var var %100 var :) ayni benim ilk hamileligimi ogrendigimi testteki gibi belirmis. Kan verin artislarini duzenli takip edin. Simdiden hayirli olsun
Adete 3 gün kaldı ama negatif testler zaten ateşim de adet zamanının geldiğini gösteriyor 36.4'e düştü bugün, 36.3'te adet oluyorum Ağustos ayımız da boş geçecek artık sonbahara kısmet
Hafta sonu testim bitmişti. İnternetten sipariş vermiştim bugün gelmesi gerekiyordu adresi karıştırıp geri götürmüşler yarın gelecek.
Ama bende hiç belirti falan da yok. Galiba benim de boş geçti bu ay. Neyse artık bir başka zamana
bence pozitif sizin testiniz. ha kimyasal vs ise onu bilemem ama testte cok net ikinci cizgi mevcut. bence tekrarlayın bize de haber verin. ateş olayı degişkenlik gösterebilir ya ölçme yerine gore veya havanın sıcaklıgı bıle oynatabilir bence.