Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah evet hamilesin hayrlı olsnAdetime 6 gün var test 5 dk içinde pozitif çıktı bu kadar erken şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı? Sizce hamilemiyim. Eki Görüntüle 2799410
Olur daha çok yeni demekki hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah.Adetime 6 gün var test 5 dk içinde pozitif çıktı bu kadar erken şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı? Sizce hamilemiyim. Eki Görüntüle 2799410
Bence az bekle yine test yap koyulaşma varsa kan vermeye git. Masallah inşallah doğduğu günleri de görürsünüz.İnşallah 2 senedir bu haberi bekliyorum inşallah hamileyimdir... Peki kan testini yaptırmak için adet tarihimin geçmesini mi bekleyeyim
Aminnn inşallah, öyle yapayım o zaman zaten salı günü adet tarihim haftasonuda geçsin öyle yaptırırım ama içim içime sığmıyor heycandan sürekli test yapasım geliyorBence az bekle yine test yap koyulaşma varsa kan vermeye git. Masallah inşallah doğduğu günleri de görürsünüz.
Yaa insan öyle oluyor ne güzel sevincler inşallah daha güzel günler görürsünüzAminnn inşallah, öyle yapayım o zaman zaten salı günü adet tarihim haftasonuda geçsin öyle yaptırırım ama içim içime sığmıyor heycandan sürekli test yapasım geliyor![]()
Yaa insan öyle oluyor ne güzel sevincler inşallah daha güzel günler görürsünüz![]()
Hamilesin canım hayırlı olsun
Erken yumurtlamşsn
Aminn inşallah çok teşekkür ederim cevapladığınız içinmaşallah evet hamilesin hayrlı olsn![]()
Ben de erken oğrenmişdim. 1 hafta kala boyleydiAdetime 6 gün var test 5 dk içinde pozitif çıktı bu kadar erken şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı? Sizce hamilemiyim. Eki Görüntüle 2799410
Ayy hadi inşallah ne zaman kan testi yaptırmıştınız pekiBen de erken oğrenmişdim. 1 hafta kala boyleydi
Bu testden onceki gun de çikmişdi ama pek belirgin değildi. Bu testi yaptjrdiğim gün kan verdim 19du sonucum. Adet gunumde 816Ayy hadi inşallah ne zaman kan testi yaptırmıştınız peki
Bakalım dayanamadım demin acilde kan verdim sonuç ne çıkacak çok merak ediyorumBu testden onceki gun de çikmişdi ama pek belirgin değildi. Bu testi yaptjrdiğim gün kan verdim 19du sonucum. Adet gunumde 816
Iyi olucak InsaAllahBakalım dayanamadım demin acilde kan verdim sonuç ne çıkacak çok merak ediyorum![]()
Sonuçlar çıkmış ama beta hcg yok anlam veremedim sözde gebelik var mı yok mu ona bakılcaktı diğer kan testleri var anlamadımIyi olucak InsaAllahhaber verirsin olur mu?
Geçen bir arkadaşda da ayni sorun vardi. Bir turlu çikmadi sonuc sabredin çikar herhaldeSonuçlar çıkmış ama beta hcg yok anlam veremedim sözde gebelik var mı yok mu ona bakılcaktı diğer kan testleri var anlamadım
Merhaba sonuç ne oldu kan verdiniz mi inşallah hayırlısı olurAdetime 6 gün var test 5 dk içinde pozitif çıktı bu kadar erken şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı? Sizce hamilemiyim. Eki Görüntüle 2799410
Değer 11.62 çıktıMerhaba sonuç ne oldu kan verdiniz mi inşallah hayırlısı olur